vidim po porukama da nemas vise od 14 godNe igram ja Roblox, jel treba 5 puta nesto da ti kazem da bi ti to skapirao, jel moguce da si tolko glup jebote...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!vidim po porukama da nemas vise od 14 godNe igram ja Roblox, jel treba 5 puta nesto da ti kazem da bi ti to skapirao, jel moguce da si tolko glup jebote...
HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH ja tad nisam ni igrao igricu i bilo je nereseno, i ne cujem da sam ti rekao da citujes ili nesto tako na povu, i naravno hteo bi 1 na 1 samo da vidis kako bi te usro zapravo sada, ne znam sta bi vam rekao deco moja, ovaj place sto citujem, a ovaj ogisa lista kimijeve pratioce da bi mi nasao insta da me zaprati jer je izgleda neki fanboy.sta njega diras oces ti ja opet 1v1 da vidimo sta kako ?
aj na francuski i pricamo preko dcaHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH ja tad nisam ni igrao igricu i bilo je nereseno, i ne cujem da sam ti rekao da citujes ili nesto tako na povu, i naravno hteo bi 1 na 1 samo da vidis kako bi te usro zapravo sada, ne znam sta bi vam rekao deco moja, ovaj place sto citujem, a ovaj ogisa lista kimijeve pratioce da bi mi nasao insta da me zaprati jer je izgleda neki fanboy.
HAGAGAGAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH na francuski, evo trcim brate ako oces samo na rsu mozemo da igramo i tjtaj na francuski i pricamo preko dca
jel se ikad pitas zasto me svi mrze? nisi ti ni igro jos tadako nemas comment bolje ne pisi svakako si najveci npc kolko dugo igrs nisi nista postigo u igri osim da te svi mrze
ne mrze te svi, ja te volim.jel se ikad pitas zasto me svi mrze? nisi ti ni igro jos tad
jer si bi i osto deriste malojel se ikad pitas zasto me svi mrze? nisi ti ni igro jos tad
Ne nego zato sto je dobar pucac, ja cu ti reci posto vidim da ne znas.jer si bi i osto deriste malo
Nisi znao da sam ti mamu razvalio od kurca retarde mali napaceni pricas koda ti trpaju 8 masnih kurceva u ustaDecko, tebe znam samo zato sto si me molio da igramo 1 na 1 u areni gde sam te full listao i otkinuo od kurca, i na kraju plakao da citujem..
Bio sam prehladjen tada, ne znam jel ti i ovaj ogisa zajedno imate 15 godina , ne znam ko je jadniji, ti sto si internet ratnik, ili ogisa sto me trazi po kimijevim pratiocima .Nisi znao da sam ti mamu razvalio od kurca retarde mali napaceni pricas koda ti trpaju 8 masnih kurceva u usta
to nema nikakve veze o onome o cemu pricamo vidi se da ti fali pola mozgajer si bi i osto deriste malo
Davide smiri seAuu kaki citer de banujte ovo cisto se vidi da koristi cheat
alo mali klempo raspali svatii da si debil i da te niko ne voli ne igras vise grand sta koji kurac pises i smaras ljude ko chituje ko ne chituje sta tebe boli kure to malo majmune mali teraj se vise u kuracto nema nikakve veze o onome o cemu pricamo vidi se da ti fali pola mozga
opa nemoj tako lajatalo mali klempo raspali svatii da si debil i da te niko ne voli ne igras vise grand sta koji kurac pises i smaras ljude ko chituje ko ne chituje sta tebe boli kure to malo majmune mali teraj se vise u kurac
Jebote zivot daj idi skoluj se, ne znas osnovno, vamo seres kako imas para da nas kupis sa 17. Godina, a nemas para da kupis novi monitor koji ti je navodno polomljen.alo mali klempo raspali svatii da si debil i da te niko ne voli ne igras vise grand sta koji kurac pises i smaras ljude ko chituje ko ne chituje sta tebe boli kure to malo majmune mali teraj se vise u kurac
evo ti bubicda da vidis navodno i da vidis da je monitor narucen da ne bude da lazem ali da mogu te kupim filipoooo0588Jebote zivot daj idi skoluj se, ne znas osnovno, vamo seres kako imas para da nas kupis sa 17. Godina, a nemas para da kupis novi monitor koji ti je navodno polomljen.
e moj ti, meni je drago sto su me roditelji terali da idem na njivu samo da vidim kako je to kad se kurcim njihovim parama a ne svojim... Idi radi 8 sati da vidis sta je taj krvavi dinar sine moj, lako je tako kurciti se maminim i tatinim parama, mene bi bilo sramota... Ne znam sta glumis na forumu kad si jedan obican jadnik.evo ti bubicda da vidis navodno i da vidis da je monitor narucen da ne bude da lazem ali da mogu te kupim filipoooo0588
e moj ti, meni je drago sto su me roditelji terali da idem na njivu samo da vidim kako je to kad se kurcim njihovim parama a ne svojim... Idi radi 8 sati da vidis sta je taj krvavi dinar sine moj, lako je tako kurciti se maminim i tatinim parama, mene bi bilo sramota... Ne znam sta glumis na forumu kad si jedan obican jadnik.