Sve se cuje u pov!
Hvala Lp!
Hvala Lp!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. Prvo duzi pov!Sve se cuje u pov!
Hvala Lp!
Hahahahahah a ja bubicu ni nemam ukljucenu1. Prvo duzi pov!
2. Decko to nisam ja reko lose pokusavas da namestis niti se vidi zvucnik iznad glave niti bilo sta vec neko od 10 ljudi iz grupe ili sa tvoje BUBICE.
3. Ceo POV dostavi ko je tu bio i sta je radio i tvoj FEAR RP gde neces ruke da dignes.
Akonimas slobodno okaci pomjeso si me1. Prvo duzi pov!
2. Decko to nisam ja reko lose pokusavas da namestis niti se vidi zvucnik iznad glave niti bilo sta vec neko od 10 ljudi iz grupe ili sa tvoje BUBICE.
3. Ceo POV dostavi ko je tu bio i sta je radio i tvoj FEAR RP gde neces ruke da dignes.
Grupa od 10 ljudi i ti neces da dignes ruke jos meni nesto namestas, krivo ti sto smo te robali i nahvatali odakle nas pucas i bezis u zelenu zonu stojis na zelenoj crvenoj zoni. Bravo za tebe.Hahahahahah a ja bubicu ni nemam ukljucenu
Prijatelju bez ljutnje pomiri se sa sudbinomGrupa od 10 ljudi i ti neces da dignes ruke jos meni nesto namestas, krivo ti sto smo te robali i nahvatali odakle nas pucas i bezis u zelenu zonu stojis na zelenoj crvenoj zoni. Bravo za tebe.
Vrlo se dobro vidi da si ti reko i cuje se isti glas ko i na pocetku videaGrupa od 10 ljudi i ti neces da dignes ruke jos meni nesto namestas, krivo ti sto smo te robali i nahvatali odakle nas pucas i bezis u zelenu zonu stojis na zelenoj crvenoj zoni. Bravo za tebe.
Bukvalno se nista ne vidi i pokusavas da namestis sitauciju a tu bilo jos 10 ljudi i krivo ti sto si pao a sad te kacim i za FearRp.Vrlo se dobro vidi da si ti reko i cuje se isti glas ko i na pocetku videa
Oke ako to admin zahteva ja cu pov dostavit a ti to prijatelju moji ne određuješDostavi duzi POV sa pocetak da vidimo ko je sve tu i cujemo sve glasove da se vidi istina ko je sve tu!
OVO OBAVEZNO DA SE URADI ZATO STO JE ISEKAO DEO I NAMESTA ME!!!
PRIJATELJU SAMO DUZI POV I TO JE TO.Prijatelju manje plakanja i pomiri se sa 7 dana i upravo si sam prizno da si to ti tako da razlig za duzi pov ne postoji, Uzivaj u ostatku veceri!![]()
Hahahahaha ajd nauci pravila pa se cujemoPRIJATELJU SAMO DUZI POV I TO JE TO.
DA BUDE SVIMA SVE JASNO KO JE KO I STA JE REKO I STA SI TI URADIO NPR.
A KO GOD DA JE REKO OVO JE SVE SAMO NE 3.2 KAPIRAS I NIJE 7 DANA
KAZNITI SVAKI OFF TOPIC AKO CITA NEKO!