Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32320
Players nickname
Mane Novak
Suspect ID
67211
Date of violation
Jun 30, 2025
Time of violation
19:33
Proofs
https://youtu.be/LN6Y45TaMag

Mane Novak

🫡
Player
1. Prvo duzi pov!

2. Decko to nisam ja reko lose pokusavas da namestis niti se vidi zvucnik iznad glave niti bilo sta vec neko od 10 ljudi iz grupe ili sa tvoje BUBICE.

3. Ceo POV dostavi ko je tu bio i sta je radio i tvoj FEAR RP gde neces ruke da dignes.
Hahahahahah a ja bubicu ni nemam ukljucenu

Mane Novak

🫡
Player
1. Prvo duzi pov!

2. Decko to nisam ja reko lose pokusavas da namestis niti se vidi zvucnik iznad glave niti bilo sta vec neko od 10 ljudi iz grupe ili sa tvoje BUBICE.

3. Ceo POV dostavi ko je tu bio i sta je radio i tvoj FEAR RP gde neces ruke da dignes.
Akonimas slobodno okaci pomjeso si me

Mane Novak

🫡
Player
Grupa od 10 ljudi i ti neces da dignes ruke jos meni nesto namestas, krivo ti sto smo te robali i nahvatali odakle nas pucas i bezis u zelenu zonu stojis na zelenoj crvenoj zoni. Bravo za tebe.
Prijatelju bez ljutnje pomiri se sa sudbinom

Mane Novak

🫡
Player
Grupa od 10 ljudi i ti neces da dignes ruke jos meni nesto namestas, krivo ti sto smo te robali i nahvatali odakle nas pucas i bezis u zelenu zonu stojis na zelenoj crvenoj zoni. Bravo za tebe.
Vrlo se dobro vidi da si ti reko i cuje se isti glas ko i na pocetku videa

Nikos Spaghetti

Player
Player
Dostavi duzi POV sa pocetak da vidimo ko je sve tu i cujemo sve glasove da se vidi istina ko je sve tu!

OVO OBAVEZNO DA SE URADI ZATO STO JE ISEKAO DEO I NAMESTA ME!!!

Mane Novak

🫡
Player
Dostavi duzi POV sa pocetak da vidimo ko je sve tu i cujemo sve glasove da se vidi istina ko je sve tu!

OVO OBAVEZNO DA SE URADI ZATO STO JE ISEKAO DEO I NAMESTA ME!!!
Oke ako to admin zahteva ja cu pov dostavit a ti to prijatelju moji ne određuješ

Nikos Spaghetti

Player
Player
Inace idi u picku materinu moze da bude samo IC a ne OC, zato sto zavisi od konteksta i to znaci poslati negde ili nekog daleko od sebe
iliti udaljiti ga.

I ne spada u 3.2 zato sto ovde niko nije uvredjen direktno i da je opsovan.

KONTEKST JE BITAN, samo to skapiraj i daj duzi POV.

Mane Novak

🫡
Player
Prijatelju manje plakanja i pomiri se sa 7 dana i upravo si sam prizno da si to ti tako da razlig za duzi pov ne postoji, Uzivaj u ostatku veceri!🙂

Nikos Spaghetti

Player
Player
Prijatelju manje plakanja i pomiri se sa 7 dana i upravo si sam prizno da si to ti tako da razlig za duzi pov ne postoji, Uzivaj u ostatku veceri!🙂
PRIJATELJU SAMO DUZI POV I TO JE TO.
DA BUDE SVIMA SVE JASNO KO JE KO I STA JE REKO I STA SI TI URADIO NPR.

A KO GOD DA JE REKO OVO JE SVE SAMO NE 3.2 KAPIRAS I NIJE 7 DANA :)

KAZNITI SVAKI OFF TOPIC AKO CITA NEKO!

Mane Novak

🫡
Player
PRIJATELJU SAMO DUZI POV I TO JE TO.
DA BUDE SVIMA SVE JASNO KO JE KO I STA JE REKO I STA SI TI URADIO NPR.

A KO GOD DA JE REKO OVO JE SVE SAMO NE 3.2 KAPIRAS I NIJE 7 DANA :)

KAZNITI SVAKI OFF TOPIC AKO CITA NEKO!
Hahahahaha ajd nauci pravila pa se cujemo

Mane Novak

🫡
Player
E I DA DA SAMO DA ADMINU OLAKŠAM OVO SE NE TIČE TEBE TI DA OVO PRAVILO NISI PREKRŠIO TI NEBI TOLKO NAPADO I MENE UČIO KOJE JE PRAVILO PREKRŠENO, A JA SAM OKACIO 100 LJUDE VEC, NACI NISI PRVI TAKO DA OCITO JE DA SI GA PREKRŠIO ALI NISAM TU DA SUDIM NEKA NEKO VIŠI OD NAS DVOJE ODLUCI TAKO DA NEMOJ SE NERVIRAT BEZVEZE NIJE VREIJEDNO!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom