Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68324
Players nickname
Sofrano White
Suspect ID
77700
Date of violation
Jul 9, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/uyjWglv1yOg

milosbomba

Player
Player
nemanja ja sam stavio sve moje stvari pre nego sto sam otisao nesto da obavim u gradu pitao sam ga na discordu da li mogu da ostavim stvari u taj auto da nebi me uhvatila policija on je rekao da i ostavio sam posle toga ja sam pokupio sta je bilo moje i plus nisam imao pristup ammo caru

DakiHuliganq

Player
Player
nemanja ja sam stavio sve moje stvari pre nego sto sam otisao nesto da obavim u gradu pitao sam ga na discordu da li mogu da ostavim stvari u taj auto da nebi me uhvatila policija on je rekao da i ostavio sam posle toga ja sam pokupio sta je bilo moje i plus nisam imao pristup ammo caru
Neka admin odluci nemoj da se izvlacis

milosbomba

Player
Player
malo vise dokaza ja nevidim dacu pare ako treba da platim to ali sve jedno nisam krao i ne bih nikada

milosbomba

Player
Player
a gde su moji logovi gde sam stavio sve stvari u fam koli i Marko Bakovski je uradio to isto svi smo napustila fam u isto vreme nama troje je pretio pa smo napustili fam
slazem se kako to da ima samo logova na kraju kako sam uzeo SAMO JA kada smo u isto vreme EEEE i plus familiju sam napustio uvece u oko 11 nisam siguran sad i plus u to vreme mi je on dozvolio da uzmem te stvari i slucajno sam napustio familiju u 12 i 24 i vratio se u nju nekl pokaze sve logove

Status
Not open for further replies.
Top Bottom