Sve u pov! niko mu nije rekao da dira nista on je pokupio i napustio!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!JesamIspravi naslov.
Rok 8h.
To je pokrao kad sam ja spavao i ustao sam ujutro i imao šta da zateknemIspravi naslov.
Rok 8h.
sve sto sam imao ilegalno ja sam vratio nista nisam uzimao jer od tebe necu nista da uzmem ti i ja smo prijateljiTo je pokrao kad sam ja spavao i ustao sam ujutro i imao šta da zateknem
nemanja on je mene optuzio bez veze kad mi je rekao da pokupim panele ja sam pokupio sest panela i to je sest baterija i dalje nisam ni znao da je bilo tu sedam panela neko je drugi uzeoIspravi naslov.
Rok 8h.
Neka admin odluci nemoj da se izvlacisnemanja ja sam stavio sve moje stvari pre nego sto sam otisao nesto da obavim u gradu pitao sam ga na discordu da li mogu da ostavim stvari u taj auto da nebi me uhvatila policija on je rekao da i ostavio sam posle toga ja sam pokupio sta je bilo moje i plus nisam imao pristup ammo caru
malo vise dokaza ja nevidim dacu pare ako treba da platim to ali sve jedno nisam krao i ne bih nikadanemanja ja sam stavio sve moje stvari pre nego sto sam otisao nesto da obavim u gradu pitao sam ga na discordu da li mogu da ostavim stvari u taj auto da nebi me uhvatila policija on je rekao da i ostavio sam posle toga ja sam pokupio sta je bilo moje i plus nisam imao pristup ammo caru
od cega da se izvucem mora i mene da on saslusa moju stranu priceNeka admin odluci nemoj da se izvlacis
Ja sam spavao sinoć ustao sam i imao šta da zateknem admin ce odlučiti nemoj smaratiod cega da se izvucem mora i mene da on saslusa moju stranu price
A drugo smiri se znamo šta si banevader, i koliko imaš naloga oko 3 činimi se kad si mi priznaood cega da se izvucem mora i mene da on saslusa moju stranu price
decko smiri se ti malo izasao sam iz familije zato sto svima nama nesto pretisA drugo smiri se znamo šta si banevader, i koliko imaš naloga oko 3 činimi se kad si mi priznao![]()
decko smiri se ti malo izasao sam iz familije zato sto svima nama nesto pretis
NEMAM TRI NALOGA OVO MI JE JEDINI!!!A drugo smiri se znamo šta si banevader, i koliko imaš naloga oko 3 činimi se kad si mi priznao![]()
slazem se kako to da ima samo logova na kraju kako sam uzeo SAMO JA kada smo u isto vreme EEEE i plus familiju sam napustio uvece u oko 11 nisam siguran sad i plus u to vreme mi je on dozvolio da uzmem te stvari i slucajno sam napustio familiju u 12 i 24 i vratio se u nju nekl pokaze sve logovea gde su moji logovi gde sam stavio sve stvari u fam koli i Marko Bakovski je uradio to isto svi smo napustila fam u isto vreme nama troje je pretio pa smo napustili fam
Sam si priznao da si igrao ranije dobio ban i napravio novi nalogNEMAM TRI NALOGA OVO MI JE JEDINI!!!
Admin odlučuje vidimo sepokazi ceo log mi smo napustil fam u 11:50 uvece