pise 8/07/2025 u 12:24 Napustio familiju to je bilo kada sam sluc ujutru leavao sam9/07/2025 u 12:00 uvece
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pise 8/07/2025 u 12:24 Napustio familiju to je bilo kada sam sluc ujutru leavao sam9/07/2025 u 12:00 uvece
Lagani ste admin će odlučiti nemoj te biti dosadnipise 8/07/2025 u 12:24 Napustio familiju to je bilo kada sam sluc ujutru leavao sam![]()
I ranije si krao i nisam te kacio znači nemoj da lažeš admineLagani ste admin će odlučiti nemoj te biti dosadni
Ovo je najveci lopov koji krade iz famaNEMAM TRI NALOGA OVO MI JE JEDINI!!!
Upravo tako ovakve treba pocistiti sa projektaOvo je najveci lopov koji krade iz fama
slazem seI ranije si krao i nisam te kacio znači nemoj da lažeš admine
A priznao si da ti je to novi nalog da si na 2 ili 3 stara dobio ban znači ne znam šta sviras kur**pise 8/07/2025 u 12:24 Napustio familiju to je bilo kada sam sluc ujutru leavao sam![]()
krao si mnogo vise puta!!!!!nemanja on je mene optuzio bez veze kad mi je rekao da pokupim panele ja sam pokupio sest panela i to je sest baterija i dalje nisam ni znao da je bilo tu sedam panela neko je drugi uzeo
Mnogo si mali i kurcis se nauči da ne kradeš nisi vaspitanod cega da se izvucem mora i mene da on saslusa moju stranu price
uz tebe smo sefeMnogo si mali i kurcis se nauči da ne kradeš nisi vaspitan
Kao prvo pokrao si fam i sve se vidi u povu, A pod broj dva livao si fam, to su sasvim dovoljna objasnjenja da si prekrsio pravilo G.P 6.22 tako da bih molio Administratore da sto pre sankcionisu igraca 77700 da ne bi pokrao jos koju fam. Hvala!pise 8/07/2025 u 12:24 Napustio familiju to je bilo kada sam sluc ujutru leavao
Upravo takoKao prvo pokrao si fam i sve se vidi u povu, A pod broj dva livao si fam, to su sasvim dovoljna objasnjenja da si prekrsio pravilo G.P 6.22 tako da bih molio Administratore da sto pre sankcionisu igraca 77700 da ne bi pokrao jos koju fam. Hvala!
nista nisam ukrao sve stvari sam imao ti si mi licno daoOvo je najveci lopov koji krade iz fama
Ovako prvo livanje fama je bilo slucajno kada smo cuvali masinu ove stvari koje sam izvadio,stavio,izvadio su bile date od strane leadera iznad slucajnog livanja fama ce vrv biti kako mi je daki shelby povecao rankKao prvo pokrao si fam i sve se vidi u povu, A pod broj dva livao si fam, to su sasvim dovoljna objasnjenja da si prekrsio pravilo G.P 6.22 tako da bih molio Administratore da sto pre sankcionisu igraca 77700 da ne bi pokrao jos koju fam. Hvala!
jos laziOvako prvo livanje fama je bilo slucajno kada smo cuvali masinu ove stvari koje sam izvadio,stavio,izvadio su bile date od strane leadera iznad slucajnog livanja fama ce vrv biti kako mi je daki shelby povecao rank
Ja sam leader potvrđujem sve nemanja!!!Lider mora da potvrdi.
Rok za potvrdu 16h.
Potvrdjujem još jednomJa sam leader potvrđujem sve nemanja!!!
Leader. Daki Armonee
Id: 68324
Potvrdjujem.Lider mora da potvrdi.
Rok za potvrdu 16h.
Lider fama je rekao da prihvataLider mora da potvrdi.
Rok za potvrdu 16h.