Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57467
Players nickname
Albert Wesker
Suspect ID
77301
Date of violation
Jul 24, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/x8cled

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Pregledano

Zahtevam da ID 77301 dostavi POV sa eventa rat za resurse 19:58 24.07.2025. gde se vidi kako je ubio ID 57467.
Rok 6h​

Leon Ashbluff

Player
Player
Ne znas na sat ili ne znas da racunas pa mislis da rok nije proso?
jesam li rekao da rok nije prosao? ako jesam pronadji mi samo gde, greska je bila adminova sto nije banovao igraca trenutka kad je prosao rok, ovako cak i da ga banuje po proceduri moze zatraziti unban i sve sto ce morati da uradi jeste da kaze zasto nije poslao pov pre nego sto je prosao rok i da posalje pov

Skibidipisoarsarma

Player
Player
jesam li rekao da rok nije prosao? ako jesam pronadji mi samo gde, greska je bila adminova sto nije banovao igraca trenutka kad je prosao rok, ovako cak i da ga banuje po proceduri moze zatraziti unban i sve sto ce morati da uradi jeste da kaze zasto nije poslao pov pre nego sto je prosao rok i da posalje pov
Ok chill brate proso je rok i da ga banuje treba vreme dok ga unbanuju jos a i + admin ga treba banovati jer u prethidnim zalbama u kojima zakasni igrac sa rokom banuje se

RosenReise

Player
Player
a kako si ti znao da sam ja uopste tu? zahtevam duzi pov jer ja mislim da si najvazniji deo isekao a to je kada si me revom hitao
Nisam te ja hitao revom, ovo je pov kada sam se popeo na roof, hitao te lik sa zampe pored, kako ne znam, dao sam ti dovoljno

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom