By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jbg burazeru zakasnio si proso rokizvinjavam se na cekanju, evo pova: Watch POVS | Streamable
ne kenjajJbg burazeru zakasnio si proso rok
Ne znas na sat ili ne znas da racunas pa mislis da rok nije proso?ne kenjaj
jesam li rekao da rok nije prosao? ako jesam pronadji mi samo gde, greska je bila adminova sto nije banovao igraca trenutka kad je prosao rok, ovako cak i da ga banuje po proceduri moze zatraziti unban i sve sto ce morati da uradi jeste da kaze zasto nije poslao pov pre nego sto je prosao rok i da posalje povNe znas na sat ili ne znas da racunas pa mislis da rok nije proso?
a kako si ti znao da sam ja uopste tu? zahtevam duzi pov jer ja mislim da si najvazniji deo isekao a to je kada si me revom hitaoizvinjavam se na cekanju, evo pova: Watch POVS | Streamable
Ok chill brate proso je rok i da ga banuje treba vreme dok ga unbanuju jos a i + admin ga treba banovati jer u prethidnim zalbama u kojima zakasni igrac sa rokom banuje sejesam li rekao da rok nije prosao? ako jesam pronadji mi samo gde, greska je bila adminova sto nije banovao igraca trenutka kad je prosao rok, ovako cak i da ga banuje po proceduri moze zatraziti unban i sve sto ce morati da uradi jeste da kaze zasto nije poslao pov pre nego sto je prosao rok i da posalje pov
Nisam te ja hitao revom, ovo je pov kada sam se popeo na roof, hitao te lik sa zampe pored, kako ne znam, dao sam ti dovoljnoa kako si ti znao da sam ja uopste tu? zahtevam duzi pov jer ja mislim da si najvazniji deo isekao a to je kada si me revom hitao
Pa posalji duzi pov ondaNisam te ja hitao revom, ovo je pov kada sam se popeo na roof, hitao te moj timejt pored, kako ne znam, dao sam ti dovoljno
Nema sta duze da vam dajem, ne smarajte, lepo se vidi kako sam dosao i krenuo pucati ka vamaPa posalji duzi pov onda
Ok videcemo sta admin odluci, zakasnio si sa dostavom tkd je velikodusno to sto ti trazi duzi povNema sta duze da vam dajem, ne smarajte, lepo se vidi kako sam dosao i krenuo pucati ka vama
admin nije jos uvek pregledo zalbu sto znaci nisam zakasnio, da je proslo vreme admin bi prihvatio i dao mi ban , na moju srecu stigao sam kuci i dao povOk videcemo sta admin odluci, zakasnio si sa dostavom tkd je velikodusno to sto ti trazi duzi pov
Brt trne jaje admini da u minuti bude tacan, pogledaj druge neke pov req zalbe da kad dostavi pov i po 2-3h se ceka odgovor adminaadmin nije jos uvek pregledo zalbu sto znaci nisam zakasnio, da je proslo vreme admin bi prihvatio i dao mi ban , na moju srecu stigao sam kuci i dao pov![]()
u svom povu mozes videti da te lik sa zampa roofa puca🫠a kako si ti znao da sam ja uopste tu? zahtevam duzi pov jer ja mislim da si najvazniji deo isekao a to je kada si me revom hitao