Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68480
Players nickname
Urke Ghetoven
Suspect ID
76196
Date of violation
Aug 9, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/OU9gyRGGKxM?si=MiYA8SlT-sTqAIXc

Joe Mass

Player
Player
Sam si sebe okacio , SKEMO si dijete neko i navlacis ga na kaznu ,jer ti mali kaze da ce te kaciti ako mu ne vratis pare koje si mu uzeo, i samim tim pokusavas SLAGATI administraciju kako bi donijeli pogresnu odluku u tvoju korist ,za takve stvari se dobija BAN . Molim Administraciju da obrati paznju na to .

Uros Eldorado

Player
Player
Sam si sebe okacio , SKEMO si dijete neko i navlacis ga na kaznu ,jer ti mali kaze da ce te kaciti ako mu ne vratis pare koje si mu uzeo, i samim tim pokusavas SLAGATI administraciju kako bi donijeli pogresnu odluku u tvoju korist ,za takve stvari se dobija BAN . Molim Administraciju da obrati paznju na to .
Ne ja sam hteo da se na povu cuje da me ucenjuje niko nije skemo nikog nego je u pitanju bilo neko smesno pravilo kao sto je 6.15 nikog ja nelazem niti cu, uredu je to sto ga branis ali ako ne znas o cemu se radi HVALA LEPO

Vukasin Siciliano

Player
Player
Sve u pov cuje se kako je rekao da mu dam pare da me nebi kacio sto je BLACKAMILING mozda se malo slabije cuje kada me je drug pitao jesi zalio semenke ali se okej cuje HVALA LEP POZDRAV

𝓤𝓻𝓴𝓮𝓮
Djecu tu skemas treba sramota da te bude, ako ne dobijes ban za skem maltretiracu te ja in game kroz RP svaki dan

Last edited:

Johnny Prince

Cika Johny
Player
Sve u pov cuje se kako je rekao da mu dam pare da me nebi kacio sto je BLACKAMILING mozda se malo slabije cuje kada me je drug pitao jesi zalio semenke ali se okej cuje HVALA LEP POZDRAV

𝓤𝓻𝓴𝓮𝓮
I plus reko si mu da ti on da pare da ga ti nebio kacio to ti je isto perma ban pa dakle ti si na permi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom