Sve u pov cuje se kako je rekao da mu dam pare da me nebi kacio sto je BLACKAMILING mozda se malo slabije cuje kada me je drug pitao jesi zalio semenke ali se okej cuje HVALA LEP POZDRAV
𝓤𝓻𝓴𝓮𝓮
𝓤𝓻𝓴𝓮𝓮
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne ja sam hteo da se na povu cuje da me ucenjuje niko nije skemo nikog nego je u pitanju bilo neko smesno pravilo kao sto je 6.15 nikog ja nelazem niti cu, uredu je to sto ga branis ali ako ne znas o cemu se radi HVALA LEPOSam si sebe okacio , SKEMO si dijete neko i navlacis ga na kaznu ,jer ti mali kaze da ce te kaciti ako mu ne vratis pare koje si mu uzeo, i samim tim pokusavas SLAGATI administraciju kako bi donijeli pogresnu odluku u tvoju korist ,za takve stvari se dobija BAN . Molim Administraciju da obrati paznju na to .
Djecu tu skemas treba sramota da te bude, ako ne dobijes ban za skem maltretiracu te ja in game kroz RP svaki danSve u pov cuje se kako je rekao da mu dam pare da me nebi kacio sto je BLACKAMILING mozda se malo slabije cuje kada me je drug pitao jesi zalio semenke ali se okej cuje HVALA LEP POZDRAV
𝓤𝓻𝓴𝓮𝓮
Znaci odbijeno hahahhaNemanja to je pocetak pov\a
I plus reko si mu da ti on da pare da ga ti nebio kacio to ti je isto perma ban pa dakle ti si na permiSve u pov cuje se kako je rekao da mu dam pare da me nebi kacio sto je BLACKAMILING mozda se malo slabije cuje kada me je drug pitao jesi zalio semenke ali se okej cuje HVALA LEP POZDRAV
𝓤𝓻𝓴𝓮𝓮