By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!moj alexios nacite vise pravila, za pg nisam brzo vozio a vi ste me gurnuli sa ceste, jos imam biografiju a koliko sam vidio samo je jedna puska bila vani tako da ne znam o cemu ti pricasNije problem imam ja ceo snimak situacija pocela na autoputu lik nema strah za zivot on ovoliko vozila i radi pg jer nije stao a imam i snimak gde se cuje da mu je brojano
Pg je kada radis stvari koji ne moze uzivo nije PG samo za voznju PG je ako te njih 4 zaustavlja a ti ne stanes to je PGmoj alexios nacite vise pravila, za pg nisam brzo vozio a vi ste me gurnuli sa ceste, jos imam biografiju a koliko sam vidio samo je jedna puska bila vani tako da ne znam o cemu ti pricas
Pa ZAUSTAVI niste izgasili motor imas manevar za zaustavljanje vozila ili spravu za gasenje motora pa ti robaj dzaba ste si warn nabili sretnoPg je kada radis stvari koji ne moze uzivo nije PG samo za voznju PG je ako te njih 4 zaustavlja a ti ne stanes to je PG
6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE
Jbg bato sam sebi si skinuo biografiju sada
tebi ni Bog ne oprasta batkoi jos jedna stvar ne vidi se ko te udari a ko prokliza jbg lose si snimio i sebe si okacio
Ja ne krsim pravila nego ih vi izmisljate a drugo ja kao policajac sam bio najbolji nikad mi niko nije pobegao pa vam bilo krivo kada vam hapsim drugareAlexiose ti sa krsenja pravila kao policajac dosao da krsis pravila kao kriminalac![]()
Approved - VDM | ID 47852 ID 41759 Ne krsisJa ne krsim pravila nego ih vi izmisljate a drugo ja kao policajac sam bio najbolji nikad mi niko nije pobegao pa vam bilo krivo kada vam hapsim drugare
alo slinavi OC vredjanje je zabranjenotebi ni Bog ne oprasta batko
ne nego pise u pravilu pise moraju biti 4 osobe a ne pise da se ugasi motor nego pridjes i kazes da stane u realnom zivotu to da ti se desi ti bi stao ne bi se pravio jak da bezis zato je to PG ali videcemo dal ce admin uzeti u obzir i to jer si ti prekrsio to na 00:58 radis lagani PG skaces sa kamena a drugo ne vidi se da te iko udara ne znam gde si video da 41759 te udario niti iko drugi ti zakocis i ljudi se zakucaju u tebi a to sto kacis je jer si nesposoban da pobegen i onda znas da se zalis jer samo to i mozes i jo te drugari brane uzas ahahahPa ZAUSTAVI niste izgasili motor imas manevar za zaustavljanje vozila ili spravu za gasenje motora pa ti robaj dzaba ste si warn nabili sretno
ne krsi ga ni 47852 ako on dobije za VDM ne vidi se da ga udara namerno, onda i ovaj sto kaci treba za PG jer je skocio na 00:58 ako cemo realno
Kao prvo "alo slinavi OC vredjanje je zabranjeno" recenica ima smisla jednako kao i tvoji argumenti za zalbu.alo slinavi OC vredjanje je zabranjeno
ne nego pise u pravilu pise moraju biti 4 osobe a ne pise da se ugasi motor nego pridjes i kazes da stane u realnom zivotu to da ti se desi ti bi stao ne bi se pravio jak da bezis zato je to PG ali videcemo dal ce admin uzeti u obzir i to jer si ti prekrsio to na 00:58 radis lagani PG skaces sa kamena a drugo ne vidi se da te iko udara ne znam gde si video da 41759 te udario niti iko drugi ti zakocis i ljudi se zakucaju u tebi a to sto kacis je jer si nesposoban da pobegen i onda znas da se zalis jer samo to i mozes i jo te drugari brane uzas ahahah
Bog prasta al braca ne juce su te braca pocepala a bojketovi nemaju muda pa se zale ahhahahaKao prvo "alo slinavi OC vredjanje je zabranjeno" recenica ima smisla jednako kao i tvoji argumenti za zalbu.
I kao drugo paljevino nemozes ti doc nekom rec stani i ocekivati od njega da ti stane di jos dok vas je 5 bez ijedne puske a njemu otvoren put HAHAHAHA (imas spajkove, mozes motor ugasit, blokirat cestu) - da ste napravili barikadu bi brojanje imalo smisla ovako iz auta nema
Po tvojoj logici ja mogu bilo kome npr u getu doc i rec stani iz auta i ako ne stane on radi PG sve dok ja imam sa sobom dvoje ljudi svako u svojem autu bez ijedne oznake da smo bilokakva organizacija.
i da znas Bog prasta a Bojketovi kompanjoni ne![]()
Sudeci po Bojketovoj profilnoj i po POV-u ti i drugari ste njega cepali , ja vas nisam vidio nikad niti me to zanima to ali ne hejtam ljubavBog prasta al braca ne juce su te braca pocepala a bojketovi nemaju muda pa se zale ahhahaha
A sto se tice kazne ja nisam napisao pravila koja lepo pise
6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE
u pravom zivotu kada te njih 5 auta opkole neces ti da se pravis jak nego ces da se useres i da pricas lepo PG bato ako ne dobijes PG pisemo zalbu i skida ti se bio,, i jos jedan PG nisi smeo da skocis kod zatvora preko kamena 00:58 ja ne pisem pravila opet ti kazem ...
a ti dovedi bojketove na autoputu ili u geto da se nadjemo a ne da glumis mafiju preko foruma ...da resimo lepo to a ne ko klinac da se zalis a dobices i ti kaznu ... jedino ako poznajes nekog pa zamolis da ne vide to sto si ti napravio .. ali onda mi pisemo zalbicu i to je to ..
ajde ti nemoj da se mesas ne moras da ga branis ume on sam da ja nisam pisao pravila a nije ni on tako da nemoj da izmislja ono sto su ljudi vec napisali ja sam isto pitao admine ako ljudi sa autom te zaustavljaju a ti ne stanes to je PG jer ne mozes da ne stanes drugo je kada je on u brzini pa bezi ali ako stojis i oni su tu onda je PG i ne komentarisi drugara vise ..Sudeci po Bojketovoj profilnoj i po POV-u ti i drugari ste njega cepali , ja vas nisam vidio nikad niti me to zanima to ali ne hejtam ljubav
Veliki pozdrav i svom srecom nisi ti pisao pravila.![]()