pazi lik ovo okacio a tu se vidi kako PD radi PG 3+1 i jos vozac radi PG skace sa g klasom uzas nauci pravila pa onda igraj
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Da da... na 16.17 se baš vidi kako G klasa leti u nebo... i ti govoriš o PG.pazi lik ovo okacio a tu se vidi kako PD radi PG 3+1 i jos vozac radi PG skace sa g klasom uzas nauci pravila pa onda igraj
on tu radi 6.4 na 0:10 se vidi kako nosi 5 oruzja a po zakonu sme da ima 4. to je samo jedno prekrseno pravilo od mnogih, nije imao sirenu ukljucenu vecinu vremenapazi lik ovo okacio a tu se vidi kako PD radi PG 3+1 i jos vozac radi PG skace sa g klasom uzas nauci pravila pa onda igraj
Mešaš IC Zakonik i OOC pravila... Ali šta ja tebi pričam...on tu radi 6.4 na 0:10 se vidi kako nosi 5 oruzja a po zakonu sme da ima 4. to je samo jedno prekrseno pravilo od mnogih, nije imao sirenu ukljucenu vecinu vremena
ili krsis 6.4 ili failrp, ti kao drzavni sluzbenik moras da postujes zakonik, ako nemas biografiju za to ide kazna ako ne postujesMešaš IC Zakonik i OOC pravila... Ali šta ja tebi pričam...
I još jednom... biografija je ooc stvar. Kada me uhapse za 4 oružja što imam kod sebe, neka mi sude po IC zakonu. Neš ti nikad naučit vidim ja.ili krsis 6.4 ili failrp, ti kao drzavni sluzbenik moras da postujes zakonik, ako nemas biografiju za to ide kazna ako ne postujes
Ti radiš fail RP. Kao državni službenik si u obavezi da se pridržava IC zakona.I još jednom... biografija je ooc stvar. Kada me uhapse za 4 oružja što imam kod sebe, neka mi sude po IC zakonu. Neš ti nikad naučit vidim ja.
Najverniji fanu moj, napravi žalbu.Ti radiš fail RP. Kao državni službenik si u obavezi da se pridržava IC zakona.
Još jedan fan. Napravi žalbu.ma nema on biografiju ja sam ga okacio za CR i da je imao skinuta mu je ma ne zna covek pravila
NA 05:09 ne vraca i ne odlaze istroseni pancir smatra se da krade sluzbene pancire ajde sad kazna za ovo ?
ma nisam ja ti da se zalim na tebe ja te samaram u igriciNajverniji fanu moj, napravi žalbu.