Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35834
Players nickname
Deda Hey
Suspect ID
41759
Date of violation
Aug 29, 2025
Time of violation
22.24
Proofs
https://youtu.be/p_sHHXRWyWs

szksomm

Player
Player
pazi lik ovo okacio a tu se vidi kako PD radi PG 3+1 i jos vozac radi PG skace sa g klasom uzas nauci pravila pa onda igraj
on tu radi 6.4 na 0:10 se vidi kako nosi 5 oruzja a po zakonu sme da ima 4. to je samo jedno prekrseno pravilo od mnogih, nije imao sirenu ukljucenu vecinu vremena

Deda Detlic

Player
Player
ili krsis 6.4 ili failrp, ti kao drzavni sluzbenik moras da postujes zakonik, ako nemas biografiju za to ide kazna ako ne postujes
I još jednom... biografija je ooc stvar. Kada me uhapse za 4 oružja što imam kod sebe, neka mi sude po IC zakonu. Neš ti nikad naučit vidim ja.

Alexios Santos

Player
Player
ma nema on biografiju ja sam ga okacio za CR i da je imao skinuta mu je ma ne zna covek pravila
NA 05:09 ne vraca i ne odlaze istroseni pancir smatra se da krade sluzbene pancire ajde sad kazna za ovo ?

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Sto se tice Fear RP doticni ne mora imate strah za zivot jer oko njega ima jos 4 ili 5 njegovih ljudi tj. nije sam, a vama je potrebno da imate dva auta u svakom po minimalno dva coveka da bi zaustavili jednu osobu u trecem autu. I sto se tice CB na snimku se ne vidi ni jednom da je izazivao policiju tj. da je radio Cop Bait.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom