Sve u POV-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Momak nemoj da se pravis pametan,pucate po gradu sve redom.Glup si decko brojano ti je ovo namerno radis kratis video jer si ljubomoran nije te popke lepo naucio al ginete opasno imam ja duzi pov ako cuje se da ti kazem brojano ti je
Naravno kada prvo brojimo to sto ste vi nesposobni vas je problem a ti kao state ne mozes da hapsis u renti ne znam zasto ti admini ne kaznjavaju za to al ajde klinac sad te kacim za BaitMomak nemoj da se pravis pametan,pucate po gradu sve redom.
Brojano mi je da se odaljim na sred ulice, odaljio sam se i posle 5 minuta vratio. Sto znaci da mi moras ponovno brojati jer sam ti ja uslov ispunio. Sportski pozdrav za gospodina koji ne zna pravilaGlup si decko brojano ti je ovo namerno radis kratis video jer si ljubomoran nije te popke lepo naucio al ginete opasno imam ja duzi pov ako cuje se da ti kazem brojano ti je
Okaci slobodno, a za to hapsenje bi reko da si malo izlagaoNaravno kada prvo brojimo to sto ste vi nesposobni vas je problem a ti kao state ne mozes da hapsis u renti ne znam zasto ti admini ne kaznjavaju za to al ajde klinac sad te kacim za Bait
Pa POV je od pocetka situacije,svako moze da slaze kako je nekom brojao a zapravo nije.Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV od pocetka situacije!
Za dostavljanje duzeg POV-a imate 10 sati
Ti si pomocnik admina alo ja ne znam ko je tebi dao to ako tako pricas ako sam ti jednom brojano ne mozes se vracati to je BaitBrojano mi je da se odaljim na sred ulice, odaljio sam se i posle 5 minuta vratio. Sto znaci da mi moras ponovno brojati jer sam ti ja uslov ispunio. Sportski pozdrav za gospodina koji ne zna pravila![]()
Slusaj decko da te naucim nesto posto si glup kao 10 kurca.Ti si pomocnik admina alo ja ne znam ko je tebi dao to ako tako pricas ako sam ti jednom brojano ne mozes se vracati to je Bait
a drugo ne znas pravila ako ti je brojano i vratis se da izazivas Bait Dobio si pomocnik admina da bi dobijao Grand Coinse a ne znas pravila sad kad okacim klip ti kao pomocnik ne smes imati kaze i treba da ti se skine to pa da naucis pravila .
AJde nisu te naucili da se ponasas mi smo pljackali bankomat znas ti sto si doso tu a cek tebi admin trazi Duzi POV ajde dostavi gaSlusaj decko da te naucim nesto posto si glup kao 10 kurca.
1) Brojite na sred ulice bez ic razloga
2) Pucate kod banke gde se nalaze bankomati i gde je NESKRIPTOVANA GREEN ZONA !
Nauci pravila pa seri po forumu!
LP
Svaki naredni Off Topic ce biti sankcionisan !
Slusaj decko da te naucim nesto posto si glup kao 10 kurca.Ti si pomocnik admina alo ja ne znam ko je tebi dao to ako tako pricas ako sam ti jednom brojano ne mozes se vracati to je Bait
a drugo ne znas pravila ako ti je brojano i vratis se da izazivas Bait Dobio si pomocnik admina da bi dobijao Grand Coinse a ne znas pravila sad kad okacim klip ti kao pomocnik ne smes imati kaze i treba da ti se skine to pa da naucis pravila .
pricas sam sa sobom , pitaj za pomoc dok nije kasno..Slusaj decko da te naucim nesto posto si glup kao 10 kurca.
1) Brojite na sred ulice bez ic razloga
2) Pucate kod banke gde se nalaze bankomati i gde je NESKRIPTOVANA GREEN ZONA !
Nauci pravila pa seri po forumu!
LP
vredjao me je Nemanja Rosso treba biti kaznjen ?
Ajde ti sto seres u gace kad nas vidis tisina ubijamo vas svako vece nas 5 obrisi gta igraj minecraft nesposoban si za ovopricas sam sa sobom , pitaj za pomoc dok nije kasno..
Proslo 10H nije dostavio duzi POV Rejected >?Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV od pocetka situacije!
Za dostavljanje duzeg POV-a imate 10 sati
Pa dostavio si tiProslo 10H nije dostavio duzi POV Rejected >?