Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44622
Players nickname
Nemanja Rosso
Suspect ID
41777,41759
Date of violation
Sep 17, 2025
Time of violation
00:14
Proofs
https://youtu.be/IcXbdDnic4E

Alexios Santos

Player
Player
Glup si decko brojano ti je ovo namerno radis kratis video jer si ljubomoran nije te popke lepo naucio al ginete opasno imam ja duzi pov ako cuje se da ti kazem brojano ti je

Lukile White

Server Administrator
Server Administrator
Glup si decko brojano ti je ovo namerno radis kratis video jer si ljubomoran nije te popke lepo naucio al ginete opasno imam ja duzi pov ako cuje se da ti kazem brojano ti je
Brojano mi je da se odaljim na sred ulice, odaljio sam se i posle 5 minuta vratio. Sto znaci da mi moras ponovno brojati jer sam ti ja uslov ispunio. Sportski pozdrav za gospodina koji ne zna pravila :)

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV od pocetka situacije!

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 10 sati​

Alexios Santos

Player
Player
Brojano mi je da se odaljim na sred ulice, odaljio sam se i posle 5 minuta vratio. Sto znaci da mi moras ponovno brojati jer sam ti ja uslov ispunio. Sportski pozdrav za gospodina koji ne zna pravila :)
Ti si pomocnik admina alo ja ne znam ko je tebi dao to ako tako pricas ako sam ti jednom brojano ne mozes se vracati to je Bait
a drugo ne znas pravila ako ti je brojano i vratis se da izazivas Bait Dobio si pomocnik admina da bi dobijao Grand Coinse a ne znas pravila sad kad okacim klip ti kao pomocnik ne smes imati kaze i treba da ti se skine to pa da naucis pravila .

Nemanja Rosso

Player
Player
Ti si pomocnik admina alo ja ne znam ko je tebi dao to ako tako pricas ako sam ti jednom brojano ne mozes se vracati to je Bait
a drugo ne znas pravila ako ti je brojano i vratis se da izazivas Bait Dobio si pomocnik admina da bi dobijao Grand Coinse a ne znas pravila sad kad okacim klip ti kao pomocnik ne smes imati kaze i treba da ti se skine to pa da naucis pravila .
Slusaj decko da te naucim nesto posto si glup kao 10 kurca.
1) Brojite na sred ulice bez ic razloga
2) Pucate kod banke gde se nalaze bankomati i gde je NESKRIPTOVANA GREEN ZONA !

Nauci pravila pa seri po forumu!
LP

Alexios Santos

Player
Player

LP
AJde nisu te naucili da se ponasas mi smo pljackali bankomat znas ti sto si doso tu a cek tebi admin trazi Duzi POV ajde dostavi ga

Alexios Santos

Player
Player
Aj kad saljes posalji kako si dosao pa odavde nek krene na primer grp hosted at ImgBB
Da se ne cimam da uplodujem duzi Video jer si se ti ukakio pa nisi smeo da posaljes al drugar pomicnik admina ce da ti dobije kaznu jer on kao admin pomocnik ne sme da gresi a on ne zna pravilo i nema vise plate za tebe ...

Alexios Santos

Player
Player
Svaki naredni Off Topic ce biti sankcionisan !

LP

vredjao me je Nemanja Rosso treba biti kaznjen ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom