Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Cyberbullying , Blackmail I ID:54003 , ID:76737

Status
Not open for further replies.
Your ID
19826
Players nickname
Mallorie Gambetti
Suspect ID
54003 , 76737
Date of violation
Nov 17, 2025
Time of violation
22:00
Proofs
https://youtu.be/-2OZU1ICoYc

pirge

Player
Player
Ima jedan decko koji igra sa posebnim potrebama i koji je kod nas u Familiji ciji je ID: 20008 , svi mu pomazemo koliko ko moze , medjutim u medjuvremenu pojavio se problem sa dve osobe u gradu stalno ga proganjaju i nedaju mu mira u game. Stalno ga zovu preko telefona , uznemiravaju , traze mu novac koji navodno im duguje. Ja sam se dogovorio sa doticnim gospodinom da cu da preuzmem njegov dug i da regulisem sve , da ga vise ne maltretiraju , sto mislim da taj dug uopste i ne postoji. Da je to samo cista prevara , i sto je najgore trazili su njegovu majku preko telefona ingame da im se javi i kako bih oni saznali u kakvom je stanju doticni decko koji ima zdravstvene probleme. On nema mogucnost kamerice za snimanje POV-A , pa u njegovo ime vam prosledjujem sa twink naloga 3 POV-A , pa vi sami donesite odluku. I da li stvarno ima smisla da tog decka na takav nacin maltretiraju.

Da se ja pitam nebi oni meni vise ni tetris igrali,sve se vidi u povu.Svaki komentar je suvisan.

Ghost67

Player
Player
2 lika mu dali pare, a pov nemaju toga kako se to odigralo i sada on njima navodno duguje novac mislim koliko glupi mogu momci biti.
Ja bi njih stavio na zestoki ban, stvarno sramota, ako ovi momci budu jos bili igrali na Grandu!
ma nije za ban to je za project bl

Droca

Player
Player
Kao prvo nemojte da mu se ulizujete u bulju svi zato sto neznam ako si sa posebnim potrebama nisi sposoban da igras bilo sta
takodje i njegova mama redovno psuje i to imate na snimku i nije prvi put.

Ghost67

Player
Player
Kao prvo nemojte da mu se ulizujete u bulju svi zato sto neznam ako si sa posebnim potrebama nisi sposoban da igras bilo sta
takodje i njegova mama redovno psuje i to imate na snimku i nije prvi put.
sta oces majmune ne izvlaci se sad napravio si sranje sad moras da snosis posledice

Zeljko M

Player
Player
Ako je tebi normalno da se maltretira djecu s posebnim potrebama onda nemam komentara..
Burazu, pa sta da očekuješ od klinca koji u RL ne postoje! Cure ih neće, neko njih šiba po školi i gde će ispustiti frustraciju, neće sigurno u RL sa nekim, nego u igrici glume mudonje, a u školama puše djoksona po WC-U, mnogo zajebani momci mislim da bi najbolje bilo da se ovakve bebe sa kompleksima posalji na neko drugo mesto.

Droca

Player
Player
ja prihvatam kaznu ako treba stojim iza toga ali samo kazem kako je njegova mama nam jebe sve po spisku tako da i on treba da bude kaznjen kao i mi

Boris1223

Player
Player
OVO NIJE BAN BATONGA BAR ZA 54003 NIJE
Majmune glupi retardirani sad places tu da nije nista al kad se izivljavas nad detetom sa posebnim potrebama onda ti je lepo I uzivas I kad uzimas pare jebem ti retardiranog majmuna daj mi discord tamo da nastavimo konverzaciju ako si tako opasan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom