Smao ga pustite da igra i nemojte ga sprdate kako bi se vi osećali u njegovoj situaciji
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ti si decko npcTreba banovati nije lepo zezati ljude sa problemom
pa nije posto si ti u pitanju a vec vam je jos jedanput drugi covek davao pare da ga ostavite na miru pa opet ista fora onda zove drugi pa i njemu duguje kao a nace se i taj pov nesekiraj seOVO NIJE BLACK MAILING ROLEPLAY SITUACIJA STA JE VAMA LJUDI
Da se ja pitam nebi oni meni vise ni tetris igrali,sve se vidi u povu.Svaki komentar je suvisan.Ima jedan decko koji igra sa posebnim potrebama i koji je kod nas u Familiji ciji je ID: 20008 , svi mu pomazemo koliko ko moze , medjutim u medjuvremenu pojavio se problem sa dve osobe u gradu stalno ga proganjaju i nedaju mu mira u game. Stalno ga zovu preko telefona , uznemiravaju , traze mu novac koji navodno im duguje. Ja sam se dogovorio sa doticnim gospodinom da cu da preuzmem njegov dug i da regulisem sve , da ga vise ne maltretiraju , sto mislim da taj dug uopste i ne postoji. Da je to samo cista prevara , i sto je najgore trazili su njegovu majku preko telefona ingame da im se javi i kako bih oni saznali u kakvom je stanju doticni decko koji ima zdravstvene probleme. On nema mogucnost kamerice za snimanje POV-A , pa u njegovo ime vam prosledjujem sa twink naloga 3 POV-A , pa vi sami donesite odluku. I da li stvarno ima smisla da tog decka na takav nacin maltretiraju.
braopa nije posto si ti u pitanju a vec vam je jos jedanput drugi covek davao pare da ga ostavite na miru pa opet ista fora onda zove drugi pa i njemu duguje kao a nace se i taj pov nesekiraj se
Bukvalno!Da se ja pitam nebi oni meni vise ni tetris igrali,sve se vidi u povu.Svaki komentar je suvisan.
Jesi to grozdje brao.Pa zakasnio si prosla je berba.Nauci da pises.brao
upravu siDa se ja pitam nebi oni meni vise ni tetris igrali,sve se vidi u povu.Svaki komentar je suvisan.
ma nije za ban to je za project bl2 lika mu dali pare, a pov nemaju toga kako se to odigralo i sada on njima navodno duguje novac mislim koliko glupi mogu momci biti.
Ja bi njih stavio na zestoki ban, stvarno sramota, ako ovi momci budu jos bili igrali na Grandu!
takvim kao ti nije upravu siOvakvima nije mjesto na grandu...
Ako je tebi normalno da se maltretira djecu s posebnim potrebama onda nemam komentara...takvim kao ti nije upravu si
niko njega ne maltretiraAko je tebi normalno da se maltretira djecu s posebnim potrebama onda nemam komentara...
sta oces majmune ne izvlaci se sad napravio si sranje sad moras da snosis poslediceKao prvo nemojte da mu se ulizujete u bulju svi zato sto neznam ako si sa posebnim potrebama nisi sposoban da igras bilo sta
takodje i njegova mama redovno psuje i to imate na snimku i nije prvi put.
Burazu, pa sta da očekuješ od klinca koji u RL ne postoje! Cure ih neće, neko njih šiba po školi i gde će ispustiti frustraciju, neće sigurno u RL sa nekim, nego u igrici glume mudonje, a u školama puše djoksona po WC-U, mnogo zajebani momci mislim da bi najbolje bilo da se ovakve bebe sa kompleksima posalji na neko drugo mesto.Ako je tebi normalno da se maltretira djecu s posebnim potrebama onda nemam komentara..
Decko ti si jedan od takvih kako si reko jadan si jako
Majmune glupi retardirani sad places tu da nije nista al kad se izivljavas nad detetom sa posebnim potrebama onda ti je lepo I uzivas I kad uzimas pare jebem ti retardiranog majmuna daj mi discord tamo da nastavimo konverzaciju ako si tako opasanOVO NIJE BAN BATONGA BAR ZA 54003 NIJE