By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brojao si 5 sekundi kad si mi skinuo pola hp-aCuje se gdje sam mu po drugi put brojao 54321 i kao sto se vidi gospodinu laga bio sam mu vani pa unutra pa vani tako da mislim da ovo nije dobar POV koji bi mogli prihvatiti
odbrojali ste 5 sec u 2 sec to nemozeCuje se gdje sam mu po drugi put brojao 54321 i kao sto se vidi gospodinu laga bio sam mu vani pa unutra pa vani tako da mislim da ovo nije dobar POV koji bi mogli prihvatiti
di pise da mi tebi nesmemo stajati na krvu i cuvat panele ja dok dodjes do fema i dok mi odbrojis 5 sec ja cu se maknut a ne da mi dodjes i samo me ubijesKlasicno baitanje po cele dane dolaze i sede nam na krovu za panele....
Ti si to radila ako nisi zaboravila i reportovala si mene i dobila si i ti g.p. 6.15 pa sam te okacio za CL pa si bila banana 7 dana. Bolje se smiri i nemoj da dolazite da terate nase ljude iz naseg fama, to je bas interesantno sto radite svaka vam cast, ako je to vas RP dodjite dacu vam baterije i odjebite vise od nas.di pise da mi tebi nesmemo stajati na krvu i cuvat panele ja dok dodjes do fema i dok mi odbrojis 5 sec ja cu se maknut a ne da mi dodjes i samo me ubijes
Ti si to radila ako nisi zaboravila i reportovala si mene i dobila si i ti g.p. 6.15 pa sam te okacio za CL pa si bila banana 7 dana. Bolje se smiri i nemoj da dolazite da terate nase ljude iz naseg fama, to je bas interesantno sto radite svaka vam cast, ako je to vas RP dodjite dacu vam baterije i odjebite vise od nas.
a sta ti baitas ovo je 5 puta da si dosao sta bi trebali cekat da pokrades da bi te ubilidi pise da mi tebi nesmemo stajati na krvu i cuvat panele ja dok dodjes do fema i dok mi odbrojis 5 sec ja cu se maknut a ne da mi dodjes i samo me ubijes
Svi znaju kakvi su De la Cruzi nitko vas ne voli previše ste toxic naučite roleplayatdi pise da mi tebi nesmemo stajati na krvu i cuvat panele ja dok dodjes do fema i dok mi odbrojis 5 sec ja cu se maknut a ne da mi dodjes i samo me ubijes
neprijetnja?
ne znam ja kome vi prijetite svi viprijetnja?