Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
20505
Players nickname
Kai Reyne
Suspect ID
12210
Date of violation
Aug 30, 2022
Time of violation
16:15
Proofs
https://youtu.be/QYS0ZgX_IQM

Marijan Glock

Player
Player
Cuje se gdje sam mu po drugi put brojao 54321 i kao sto se vidi gospodinu laga bio sam mu vani pa unutra pa vani tako da mislim da ovo nije dobar POV koji bi mogli prihvatiti

kai.

Player
Player
Cuje se gdje sam mu po drugi put brojao 54321 i kao sto se vidi gospodinu laga bio sam mu vani pa unutra pa vani tako da mislim da ovo nije dobar POV koji bi mogli prihvatiti
brojao si 5 sekundi kad si mi skinuo pola hp-a

Ivkez Von

Server Administrator
Server Administrator
odbrojali ste 5 sec u 2 sec to nemoze

Ivkez Von

Server Administrator
Server Administrator
Klasicno baitanje po cele dane dolaze i sede nam na krovu za panele....
di pise da mi tebi nesmemo stajati na krvu i cuvat panele ja dok dodjes do fema i dok mi odbrojis 5 sec ja cu se maknut a ne da mi dodjes i samo me ubijes

Fixon Gotti

Player
Player
di pise da mi tebi nesmemo stajati na krvu i cuvat panele ja dok dodjes do fema i dok mi odbrojis 5 sec ja cu se maknut a ne da mi dodjes i samo me ubijes
Ti si to radila ako nisi zaboravila i reportovala si mene i dobila si i ti g.p. 6.15 pa sam te okacio za CL pa si bila banana 7 dana. Bolje se smiri i nemoj da dolazite da terate nase ljude iz naseg fama, to je bas interesantno sto radite svaka vam cast, ako je to vas RP dodjite dacu vam baterije i odjebite vise od nas.

Ivkez Von

Server Administrator
Server Administrator
Ti si to radila ako nisi zaboravila i reportovala si mene i dobila si i ti g.p. 6.15 pa sam te okacio za CL pa si bila banana 7 dana. Bolje se smiri i nemoj da dolazite da terate nase ljude iz naseg fama, to je bas interesantno sto radite svaka vam cast, ako je to vas RP dodjite dacu vam baterije i odjebite vise od nas.

prijetnja?

Thekuca

Player
Player
a sta ti baitas ovo je 5 puta da si dosao sta bi trebali cekat da pokrades da bi te ubili

Marijan Glock

Player
Player
Svi znaju kakvi su De la Cruzi nitko vas ne voli previše ste toxic naučite roleplayat

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

• ID 12210 će dobiti kaznu za G.P 6.15.
• ID 18846 će dobiti kaznu za Baiting.
• ID 20505 će dobiti kaznu za Baiting.

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom