By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam vratio to u 0:30 ti stavljaš ovaj post u 1:29 i govoriš da sam upravo vratio zamolio bih da ne pricas ne buloze i vise da ne optužuješ nevine ljude uživajUpravo ga vratili da radi samo promenio ime Toni Morata.
Bune se na mene pa ja sam doprinela tom EMS-u. Dok ti prodajes samo maske nosis gomilu oruzja sa sobom i NISTA NE RADIS.I vi kao Hc ste mi trebali pogledat inventory preko discorda i uvjerit se da su mi tu stvari prije nego sto ste mi dali kick iz Ems-a pokusala si mi nabacit ban da mi das black listu i da ja nemam mogućnost da vratim masku još koju sam uzeo 15.09.2024 i oni se onda prave ludi cijeli Ems se buni na tebe i onda ja odje ispastam i treba da sam žrtva radi tvojih gluposti
Skinuo mu bl nisam niti sam ga zaposlio02 ga isto vraca da radi i skida sa BL posle svega. Nemam reci
baba uzivaj u igrici igraj dok igras i nemoj se gubis po forumu nadji zivot imas 30+ godina kacis ovde gluposti po forumuBune se na mene pa ja sam doprinela tom EMS-u. Dok ti prodajes samo maske nosis gomilu oruzja sa sobom i NISTA NE RADIS.
Batali pricat ne istinu oruzije sam imao na sebe za samo odbranu maska koja je uzeta 15. je vraćena 23. nit policija ima pravo da me tako Pretražuje bez razloga i dali su mi 150 k radi greške i sranja u koje su ušli radi tebe ja igram umjereno ja nemam vremena da bleim 24 sata po Emsu i labovima pogotovo radnim danima možda igram 5 sati max tvoja prosječna aktivnost je 19 h i 39 min a onda se čudiš zašto me ne vidiš tolko često tokom dana imam obaveze i nemam 19 sati da igramBune se na mene pa ja sam doprinela tom EMS-u. Dok ti prodajes samo maske nosis gomilu oruzja sa sobom i NISTA NE RADIS.
Nebitno koliko ima godina pravi glupe odluke i kaci besmisleno nedužne ljudebaba uzivaj u igrici igraj dok igras i nemoj se gubis po forumu nadji zivot imas 30+ godina kacis ovde gluposti po forumu
Izvini faco nisam te prepoznala tj Kinderu.baba uzivaj u igrici igraj dok igras i nemoj se gubis po forumu nadji zivot imas 30+ godina kacis ovde gluposti po forumu
Kako je Jennifer jel te to neka promaja lapila u glavuZaboravio si kako si plakao da skinem zalbu ...
Mislim da me ne poznajes dobro. Ne znamo se decko, tako da nije lepo da me tako komentarises, ali to govori o tebi.Mozes zakljucit zalbu nije ona toliko inteligentna da to ispravi
(Warn je opravdan urucite ga ali sam morao)