Molim vas da u logovima pogledate da li ID 56293 prodalo masku ID 54614. I tako utvrdite da sam u pravu. Hvala
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Razumiješ li ti da sam ja vratio masku u skladište jesi ćorava ili kakoMolim vas da u logovima pogledate da li ID 56293 prodalo masku ID 54614. I tako utvrdite da sam u pravu. Hvala
to sto ti oni dali drugu masku da ti vratis hahah smesni ste, mislite da ste pametni ali niste duse moje.Razumiješ li ti da sam ja vratio masku u skladište jesi ćorava ili kako
Inače biće odbijeno jer leader nije odobrio žalbu, prestani da uteruješ neku pravdu i idi nađi život za dobrobit svih nasto sto ti oni dali drugu masku da ti vratis hahah smesni ste, mislite da ste pametni ali niste duse moje.
Duso moja tu su dokazi da lice kod sebe na radnom mestu ima previse oruzja i municije. Plus prodaje maske. Bilo bi bolje da ga nije branio jer zna da nije u pravu. Ova cinjenica pokazuje kakav je direktor.Inače biće odbijeno jer leader nije odobrio žalbu, prestani da uteruješ neku pravdu i idi nađi život za dobrobit svih nas
Ja ti kazem logovi Ems ne postoje za dzabe ja sam bio ubacen u org nakon incidenta sa puskama koje sam imao kod sebe i cim sam upet uso u Ems automatski sam vratio masku izbacila si me iz org znajuci da je maska kod mene i da mi namjestis ban jer se na video nidje ne vidi razgovor i ima nedovoljno dokaza mene i onog lika i to sto te on zajebava ne uzimas u obzir takodje da ja ispadnem kriv jer me od pocetka ne gotivis ne znam ni ja zastoto sto ti oni dali drugu masku da ti vratis hahah smesni ste, mislite da ste pametni ali niste duse moje.
Pokazuje da Direktor je razuman i ima pameti jer i on sam potvrdjuje da je sve sto je izvadjeno iz skladista sa moje strane i vraceno samo postoji jedna greska koju priznajem da sam imao oruzije kod sebe i ako je legalno nisam znao da se ne smije imat jer mi je ostalo od rp fabrike i ti kao hc me trebas usmjerit i reci mi da to sklonim a da izbacivat me odma iz org eto zato lider ima dovoljno razumjevanjaDuso moja tu su dokazi da lice kod sebe na radnom mestu ima previse oruzja i municije. Plus prodaje maske. Bilo bi bolje da ga nije branio jer zna da nije u pravu. Ova cinjenica pokazuje kakav je direktor.
Mene nervira sto pravis zrtvu od ljudi i vec si kacila 5-6 ljudi za istu stvar i sve je odbijeno sa razlogom i odje mene oces da odradis na isti nacin kao da ti zivot zavisi od Ems-a ne znam koji ti je problem samnomDecko ako si cist nema potrebe da se pravdas, kao sto sam ti rekla i na bubici.
Da te sto sam kacila nisam mislila da su iz ovog mandata prodavali, vec iz prethodnih a svi nose kao da je legalno, a znamo da nije.Mene nervira sto pravis zrtvu od ljudi i vec si kacila 5-6 ljudi za istu stvar i sve je odbijeno sa razlogom i odje mene oces da odradis na isti nacin kao da ti zivot zavisi od Ems-a ne znam koji ti je problem samnom
Maska jeste legalna samo ne smije da se zlo upotrebljava i policija ne moze da je zaplijeni sto je cini legalnom navodno zabranjeno da se nosi unaokoloDa te sto sam kacila nisam mislila da su iz ovog mandata prodavali, vec iz prethodnih a svi nose kao da je legalno, a znamo da nije.
Imam 41, gledaj svoja posla.baba uzivaj u igrici igraj dok igras i nemoj se gubis po forumu nadji zivot imas 30+ godina kacis ovde gluposti po forumu
Starija od mog golfa 2 dana on istruo prije 3.godine sad zamisli u kakvom je stanju onaImam 41, gledaj svoja posla.