Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pomaganje cheaterima / Veni Vidi Cici, Vendetta

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17446
Players nickname
Pasha Paranoia
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 24, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5FaX5inOqHQ

M32a

Player
Player
tankze nemoj svirati kurcu u vreme hydre i venoma ti si igrao za makedonce i citovo na sferama.. evo sad isti kurac citujes ali razlika je sto si u vendeti i banevadeas XD
ja sam bio u hydri i tad ste mi plakali da citujem i reportali me svako malo pogotvo smjesko koji je evejdo

Djoksi Otrovnii

Player
Player
Te makedonce su po 5 winali vise informala nego vas 10
secam se i onda reportamo jednog na sferu i trojica dobiju ban za 4.1 🤣
ja sam bio u hydri i tad ste mi plakali da citujem i reportali me svako malo pogotvo smjesko koji je evejdo
a kao fora ti si clean igrac ne citujes a ? mani me tih fora imas etiketu citera i tjt svakako ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da si perman i da nikad neces moci da igras na ovom serveru legit

M32a

Player
Player

a kao fora ti si clean igrac ne citujes a ? mani me tih fora imas etiketu citera i tjt svakako ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da si perman i da nikad neces moci da igras na ovom serveru legit
cinjenica sto ti mislis da je ban u grandu smak sveta je tuzna. to je mozda tebi tako i tvom smjesku koji je govorio muji da ce da se ubije ako ga ne unbana 🤣🤣🤣🤣

M32a

Player
Player
ban evadujes... sto znaci da nisi prevazisao to da si perma banovan...
da je tako kako ti kazes i da se meni igra ja bi avejdo i nebi prico i nebi ban dobio ali posto i sam vidis da pricam i sve mozes zakljuciti da me boli kurac ocu dobit ban ili ne

Paco Thirdstreet

Player
Player
da je tako kako ti kazes i da se meni igra ja bi avejdo i nebi prico i nebi ban dobio ali posto i sam vidis da pricam i sve mozes zakljuciti da me boli kurac ocu dobit ban ili ne
za 3 dana max ces imati novi acc ne seri pls

Tyler Haze

Player
Player
Zato 70% tvojih clanova ne dostavi pov kad ti uzmes taj bizvas i ostale stvari ajde bre druze nemoj da se sramotis sa ovim sto pises. Pola ekipe ti banovano pustas ih sa 86 naloga da igraju. Uzivaj u citerskoj proslosti i sadasnjosti .
Naš najveći fan boy slab u matematika ! Jednog dana će kroz tvoju familiju proći 3k ljudi .... polako samo , igraj se , pucaj , naucit ces , a u procesu mozda winate nešto bitno . Za sada nebitan si i još 2k sokova moraš popiti da bi mogao pričati s Anunakijima GRP RS-a.

ps. Amire mi smo Hydru napravili da se imamo s kim igrati .... Lukas je u Vendetti počeo .... Pusa Amy srećo no hejt . Znaš da si ti taj . Ljubi te tebra sa početka vremena .

Tyler Haze

Player
Player
lako winati turfove kad se salje ljudima cheat po vendettinom discordu
Pozivam i dajem dozvolu svakom adminu da preglda kompletan Vendetta discord od 2020te do danas (full access) . Ne pričajte gluposti jer ste ljubomorni nego u arenu na kalibraciju . :)

Meri Krismas tu evrivan !

Brando Gagic

Player
Player
Naš najveći fan boy slab u matematika ! Jednog dana će kroz tvoju familiju proći 3k ljudi .... polako samo , igraj se , pucaj , naucit ces , a u procesu mozda winate nešto bitno . Za sada nebitan si i još 2k sokova moraš popiti da bi mogao pričati s Anunakijima GRP RS-a.

ps. Amire mi smo Hydru napravili da se imamo s kim igrati .... Lukas je u Vendetti počeo .... Pusa Amy srećo no hejt . Znaš da si ti taj . Ljubi te tebra sa početka vremena .
ima i ovde dokaza kad se ukucuju id-evi o tome sto pricam tako da dzabe tu drzis neke govore pobede kad ste jadni :D

Paco Thirdstreet

Player
Player
Pozivam i dajem dozvolu svakom adminu da preglda kompletan Vendetta discord od 2020te do danas (full access) . Ne pričajte gluposti jer ste ljubomorni nego u arenu na kalibraciju . :)

Meri Krismas tu evrivan !
ne kenjaj pls jer znas da i sam lazes

Jocke Bocke

Player
Player

Ma vazi buraz a I to dokazuje sto ste reportali ste dokazali da niste imali ruke a I necete imat

ammirshotta

Player
Player
ti si sad naso pricat o hydri a ti si prvi otiso u familiju koja je imala najveci beef sa hydrom i koja je namjestila 100 puta ban nekome iz hydre... jadno amire
ne vjerujem da su viktor i andreja namestili ikog iz hydre

Status
Not open for further replies.
Top Bottom