andreja ciganin glupi scamer treba da umre iste sekundene vjerujem da su viktor i andreja namestili ikog iz hydre
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!andreja ciganin glupi scamer treba da umre iste sekundene vjerujem da su viktor i andreja namestili ikog iz hydre
respectandreja ciganin glupi scamer treba da umre iste sekunde
Lukice zar jos patis za banom nemoj biti ljuticaandreja ciganin glupi scamer treba da umre iste sekunde
cuti ti po ceo dan pises tu po forumu nemas pametnija poslaLukice zar jos patis za banom nemoj biti ljutica
Bas ga trazis Ryane Garcia?Ma vazi buraz a I to dokazuje sto ste reportali ste dokazali da niste imali ruke a I necete imat
Nemam,moze mi se pa se smijem ovima sto su banovani. Idi rucaj i ajde u djeciju igraonicu se zabavi malocuti ti po ceo dan pises tu po forumu nemas pametnija posla
Ko si ti?Bas ga trazis Ryane Garcia?
ti si tajNemam,moze mi se pa se smijem ovima sto su banovani. Idi rucaj i ajde u djeciju igraonicu se zabavi malo
hydra se napravila jer vam je deathrow ubio volju za igricom, pa je moralo da se uskladi malo da bi vi uopste dolazili na eventeNaš najveći fan boy slab u matematika ! Jednog dana će kroz tvoju familiju proći 3k ljudi .... polako samo , igraj se , pucaj , naucit ces , a u procesu mozda winate nešto bitno . Za sada nebitan si i još 2k sokova moraš popiti da bi mogao pričati s Anunakijima GRP RS-a.
ps. Amire mi smo Hydru napravili da se imamo s kim igrati .... Lukas je u Vendetti počeo .... Pusa Amy srećo no hejt . Znaš da si ti taj . Ljubi te tebra sa početka vremena .