ja mislim da je neko ljutttt klinjo malitebi isto krivo sto vas krivimo na turfovima pa si ljut kao debeli eman ?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja mislim da je neko ljutttt klinjo malitebi isto krivo sto vas krivimo na turfovima pa si ljut kao debeli eman ?
lako winati turfove kad se salje ljudima cheat po vendettinom discordutebi isto krivo sto vas krivimo na turfovima pa si ljut kao debeli eman ?
Koki ti ni neznas ko je tankz jer si fazon 57k id jucer si dosao na grandKao sto nije i tankz? Pending review - Cheat, Ban Evade / 19803, 63867, 64518
Te makedonce su po 5 winali vise informala nego vas 10tankze nemoj svirati kurcu u vreme hydre i venoma ti si igrao za makedonce i citovo na sferama.. evo sad isti kurac citujes ali razlika je sto si u vendeti i banevadeas XD
ja sam bio u hydri i tad ste mi plakali da citujem i reportali me svako malo pogotvo smjesko koji je evejdotankze nemoj svirati kurcu u vreme hydre i venoma ti si igrao za makedonce i citovo na sferama.. evo sad isti kurac citujes ali razlika je sto si u vendeti i banevadeas XD
realKoki ti ni neznas ko je tankz jer si fazon 57k id jucer si dosao na grand
source: trust me brolako winati turfove kad se salje ljudima cheat po vendettinom discordu
secam se i onda reportamo jednog na sferu i trojica dobiju ban za 4.1Te makedonce su po 5 winali vise informala nego vas 10
a kao fora ti si clean igrac ne citujes a ? mani me tih fora imas etiketu citera i tjt svakako ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da si perman i da nikad neces moci da igras na ovom serveru legitja sam bio u hydri i tad ste mi plakali da citujem i reportali me svako malo pogotvo smjesko koji je evejdo
cinjenica sto ti mislis da je ban u grandu smak sveta je tuzna. to je mozda tebi tako i tvom smjesku koji je govorio muji da ce da se ubije ako ga ne unbanasecam se i onda reportamo jednog na sferu i trojica dobiju ban za 4.1
a kao fora ti si clean igrac ne citujes a ? mani me tih fora imas etiketu citera i tjt svakako ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da si perman i da nikad neces moci da igras na ovom serveru legit
ban evadujes... sto znaci da nisi prevazisao to da si perma banovan...cinjenica sto ti mislis da je ban u grandu smak sveta je tuzna. to je mozda tebi tako i tvom smjesku koji je govorio muji da ce da se ubije ako ga ne unbana
da je tako kako ti kazes i da se meni igra ja bi avejdo i nebi prico i nebi ban dobio ali posto i sam vidis da pricam i sve mozes zakljuciti da me boli kurac ocu dobit ban ili neban evadujes... sto znaci da nisi prevazisao to da si perma banovan...
za 3 dana max ces imati novi acc ne seri plsda je tako kako ti kazes i da se meni igra ja bi avejdo i nebi prico i nebi ban dobio ali posto i sam vidis da pricam i sve mozes zakljuciti da me boli kurac ocu dobit ban ili ne
Naš najveći fan boy slab u matematika ! Jednog dana će kroz tvoju familiju proći 3k ljudi .... polako samo , igraj se , pucaj , naucit ces , a u procesu mozda winate nešto bitno . Za sada nebitan si i još 2k sokova moraš popiti da bi mogao pričati s Anunakijima GRP RS-a.Zato 70% tvojih clanova ne dostavi pov kad ti uzmes taj bizvas i ostale stvari ajde bre druze nemoj da se sramotis sa ovim sto pises. Pola ekipe ti banovano pustas ih sa 86 naloga da igraju. Uzivaj u citerskoj proslosti i sadasnjosti .
Pozivam i dajem dozvolu svakom adminu da preglda kompletan Vendetta discord od 2020te do danas (full access) . Ne pričajte gluposti jer ste ljubomorni nego u arenu na kalibraciju .lako winati turfove kad se salje ljudima cheat po vendettinom discordu
ima i ovde dokaza kad se ukucuju id-evi o tome sto pricam tako da dzabe tu drzis neke govore pobede kad ste jadniNaš najveći fan boy slab u matematika ! Jednog dana će kroz tvoju familiju proći 3k ljudi .... polako samo , igraj se , pucaj , naucit ces , a u procesu mozda winate nešto bitno . Za sada nebitan si i još 2k sokova moraš popiti da bi mogao pričati s Anunakijima GRP RS-a.
ps. Amire mi smo Hydru napravili da se imamo s kim igrati .... Lukas je u Vendetti počeo .... Pusa Amy srećo no hejt . Znaš da si ti taj . Ljubi te tebra sa početka vremena .
what color is you Fam War ?ima i ovde dokaza kad se ukucuju id-evi o tome sto pricam tako da dzabe tu drzis neke govore pobede kad ste jadni
ne kenjaj pls jer znas da i sam lazesPozivam i dajem dozvolu svakom adminu da preglda kompletan Vendetta discord od 2020te do danas (full access) . Ne pričajte gluposti jer ste ljubomorni nego u arenu na kalibraciju .
Meri Krismas tu evrivan !
Ma vazi buraz a I to dokazuje sto ste reportali ste dokazali da niste imali ruke a I necete imatsecam se i onda reportamo jednog na sferu i trojica dobiju ban za 4.1
a kao fora ti si clean igrac ne citujes a ? mani me tih fora imas etiketu citera i tjt svakako ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da si perman i da nikad neces moci da igras na ovom serveru legit
ne vjerujem da su viktor i andreja namestili ikog iz hydreti si sad naso pricat o hydri a ti si prvi otiso u familiju koja je imala najveci beef sa hydrom i koja je namjestila 100 puta ban nekome iz hydre... jadno amire
pa mozda nisu oni ali ima specijalaca koji jesune vjerujem da su viktor i andreja namestili ikog iz hydre