Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pomaganje cheaterima / Veni Vidi Cici, Vendetta

Your ID
17446
Players nickname
Pasha Paranoia
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 24, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5FaX5inOqHQ

M32a

Player
Player
tankze nemoj svirati kurcu u vreme hydre i venoma ti si igrao za makedonce i citovo na sferama.. evo sad isti kurac citujes ali razlika je sto si u vendeti i banevadeas XD
ja sam bio u hydri i tad ste mi plakali da citujem i reportali me svako malo pogotvo smjesko koji je evejdo

Djoksi Otrovnii

Player
Player
Te makedonce su po 5 winali vise informala nego vas 10
secam se i onda reportamo jednog na sferu i trojica dobiju ban za 4.1 🤣
ja sam bio u hydri i tad ste mi plakali da citujem i reportali me svako malo pogotvo smjesko koji je evejdo
a kao fora ti si clean igrac ne citujes a ? mani me tih fora imas etiketu citera i tjt svakako ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da si perman i da nikad neces moci da igras na ovom serveru legit

M32a

Player
Player

a kao fora ti si clean igrac ne citujes a ? mani me tih fora imas etiketu citera i tjt svakako ne mozes da se pomiris sa cinjenicom da si perman i da nikad neces moci da igras na ovom serveru legit
cinjenica sto ti mislis da je ban u grandu smak sveta je tuzna. to je mozda tebi tako i tvom smjesku koji je govorio muji da ce da se ubije ako ga ne unbana 🤣🤣🤣🤣

Tyler Haze

Player
Player
Zato 70% tvojih clanova ne dostavi pov kad ti uzmes taj bizvas i ostale stvari ajde bre druze nemoj da se sramotis sa ovim sto pises. Pola ekipe ti banovano pustas ih sa 86 naloga da igraju. Uzivaj u citerskoj proslosti i sadasnjosti .
Naš najveći fan boy slab u matematika ! Jednog dana će kroz tvoju familiju proći 3k ljudi .... polako samo , igraj se , pucaj , naucit ces , a u procesu mozda winate nešto bitno . Za sada nebitan si i još 2k sokova moraš popiti da bi mogao pričati s Anunakijima GRP RS-a.

ps. Amire mi smo Hydru napravili da se imamo s kim igrati .... Lukas je u Vendetti počeo .... Pusa Amy srećo no hejt . Znaš da si ti taj . Ljubi te tebra sa početka vremena .

Brando Gagic

Player
Player
Naš najveći fan boy slab u matematika ! Jednog dana će kroz tvoju familiju proći 3k ljudi .... polako samo , igraj se , pucaj , naucit ces , a u procesu mozda winate nešto bitno . Za sada nebitan si i još 2k sokova moraš popiti da bi mogao pričati s Anunakijima GRP RS-a.

ps. Amire mi smo Hydru napravili da se imamo s kim igrati .... Lukas je u Vendetti počeo .... Pusa Amy srećo no hejt . Znaš da si ti taj . Ljubi te tebra sa početka vremena .
ima i ovde dokaza kad se ukucuju id-evi o tome sto pricam tako da dzabe tu drzis neke govore pobede kad ste jadni :D

Jocke Bocke

Player
Player

Ma vazi buraz a I to dokazuje sto ste reportali ste dokazali da niste imali ruke a I necete imat

ammirshotta

Player
Player
ti si sad naso pricat o hydri a ti si prvi otiso u familiju koja je imala najveci beef sa hydrom i koja je namjestila 100 puta ban nekome iz hydre... jadno amire
ne vjerujem da su viktor i andreja namestili ikog iz hydre

Top Bottom