Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43053
Players nickname
Domo Duoblade
Suspect ID
49298
Date of violation
Jun 14, 2025
Time of violation
21:04
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=B0zFzHGyNUA&feature=youtu.be

Boris Tanovic

Player
Player
Tvrdimo da je ukrao stvari iz familije te je otvorio familiju sto se moze provjeriti da je kupio fam i bio lider pa je krao očito da bi pomogao sopstvenoj familiji
e miki ta ti dobra,samo sto on nije mogo biti lider fama i krao iz pokemona

filipe32

Player
Player
Tvrdimo da je ukrao stvari iz familije te je otvorio familiju sto se moze provjeriti da je kupio fam i bio lider pa je krao očito da bi pomogao sopstvenoj familiji
jel volis dapusis kure domi za 100k nego jel moze povic domo gde ti deki pozajmjuje na ruke pare i ti njemu daa neispravan nacin i ti sto prebacujes biznise zaa1m tvojim pusacima ili kadti je maja bakac prebacio biznis??

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
nez dali za cheats mozes da se vratis,a ja licno znam ljude koji su dobili unban za G.P. 6.22
nadji mi tog jednog koji je dobio unban za G.P 6.22 za to pravilo nema povratka isto tako i za pravilo 1.3 vidi se da te Deki i ostala ekipica nisu naucili pravila :)

Miki Dolor

Player
Player
nez dali za cheats mozes da se vratis,a ja licno znam ljude koji su dobili unban za GP 6.22
J sam dobio za 4.1. ali ti ne znas sto je to, drugo 6.22. nitko ne dobija unban to spada pod pravilo 1.3. pa ti sada vidi i procitaj pravila jer ih ne znas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom