Ja cu se vratiti, a ti si na trajnom banu tj, black lista.. sta cemo s tim?a ti za varalice već 3 puta
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja cu se vratiti, a ti si na trajnom banu tj, black lista.. sta cemo s tim?a ti za varalice već 3 puta
e miki ta ti dobra,samo sto on nije mogo biti lider fama i krao iz pokemonaTvrdimo da je ukrao stvari iz familije te je otvorio familiju sto se moze provjeriti da je kupio fam i bio lider pa je krao očito da bi pomogao sopstvenoj familiji
si siguran da je ovo tvoj accNa tuđem taj acc je samo moj i ničiji drugi
Ukrao je druze pa napustio fam, vratio se da bi krao pa je ponovo napustio zar nije očito da dva puta u par dana napušta familiju? Zasto?e miki ta ti je dobra,samo sto on nije mogao biti lider fama i krao iz pokemona
jel volis dapusis kure domi za 100k nego jel moze povic domo gde ti deki pozajmjuje na ruke pare i ti njemu daa neispravan nacin i ti sto prebacujes biznise zaa1m tvojim pusacima ili kadti je maja bakac prebacio biznis??Tvrdimo da je ukrao stvari iz familije te je otvorio familiju sto se moze provjeriti da je kupio fam i bio lider pa je krao očito da bi pomogao sopstvenoj familiji
nadji mi tog jednog koji je dobio unban za G.P 6.22 za to pravilo nema povratka isto tako i za pravilo 1.3 vidi se da te Deki i ostala ekipica nisu naucili pravilanez dali za cheats mozes da se vratis,a ja licno znam ljude koji su dobili unban za G.P. 6.22
J sam dobio za 4.1. ali ti ne znas sto je to, drugo 6.22. nitko ne dobija unban to spada pod pravilo 1.3. pa ti sada vidi i procitaj pravila jer ih ne znasnez dali za cheats mozes da se vratis,a ja licno znam ljude koji su dobili unban za GP 6.22
mislim da moze da se vidi da dete mutira i da tokom puberteta glas moze da promeni tonove i dubljinusi siguran da je ovo tvoj acc
pov Prvi Glas
pov Drugi Glas
slazem se Boris Tanovic je upravu.mislim da moze da se vidi da dete mutira i da tokom puberteta glas moze da promeni tonove i dubljinu
e moj Borise nemoj vise spamat pojma nemasmislim da moze da se vidi da dete mutira i da tokom puberteta glas moze da promeni tonove i dubljinu
ne znam ja tko tu kupuje vise puta igricu ali mislim da si to ti jel si prvi put pao za 6.22 hahahamalo tise albino moj nisi ni ti nevin kada kupujes vise puta igricu
i kako znas da nije uzimao za fam evente itd?Ali ja ne razumem sto si ga okacio ko da ti je uzeo stvari od 200m a ne od 80k
jer mu je livao fam jerje mala skrtice i laze za bonuse i ceo server ga ne podnosi pa je teo osvetuAli ja ne razumem sto si ga okacio ko da ti je uzeo stvari od 200m a ne od 80k