aslında ne kadar masum insanlarız la seviyorum hepinizi <3
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
vonteler dediğin adamlarda 2-3 kişi var zaten♥ vontelerde tek sevdigim
ananı sikim bi sus be car car mirac naberr yaaaefe, kero, amingonis ve anan sağ olsun rekor kırıldı
kalk siktir git şu forumdan sen ne alaka yeni bir sövüş postası başlatmak istemiyorum 30 sayfa olur forum kaybol
PAWIFNIPOPANWBAIFBPAWJBFWAIHFABAWkalk siktir git şu forumdan sen ne alaka yeni bir sövüş postası başlatmak istemiyorum 30 sayfa olur forum kaybol
ayayayayayayayayayayayayayayyayayayayayyayakalk siktir git şu forumdan sen ne alaka yeni bir sövüş postası başlatmak istemiyorum 30 sayfa olur forum kaybol
boşver o vasıfsızıkalk siktir git şu forumdan sen ne alaka yeni bir sövüş postası başlatmak istemiyorum 30 sayfa olur forum kaybol
Yok rekor Annenle bende gecen 20 ye kadar cıktıkefe, kero, amingonis ve anan sağ olsun rekor kırıldı
Nocaplerde bi Arthuru sevmiyorum oda ilterise küfür etti diye anasını siktiğimhepinizi seviyorum ve arkadaslıga davet ediyorum BIZE KATILMAK ISTEYEN HERKES BIRBIRINDEN OZUR DILESIN VE KALP BIRAKSIN DÜNYA SEVGİ PITIRCIKLARIYLA DOLSUN))
banlıyım yavalo 5v5 çıkar mı
valo ne barbar mısın cs gel seridenvalo 5v5 çıkar mı
yeni çıktım ya hacı 2-3 gün cs takılırımdcleri salın mc baslayalım la beyler
biz ilterishle konustuk kardesim sen niye sövüyosun adam o kadar sevgi pıtırcıgı dediNocaplerde bi Arthuru sevmiyorum oda ilterise küfür etti diye anasını siktiğim
Nerde dedi çabuk atbiz ilterishle konustuk kardesim sen niye sövüyosun adam o kadar sevgi pıtırcıgı dedi
♥ malsın ♥Nocaplerde bi Arthuru sevmiyorum oda ilterise küfür etti diye anasını siktiğim