beyler dcden ekleyin grup açın bu kadro büyük dost olur
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!come to besiktas bu ekip dağılmasın üniye beraber gidelimolum aslında mizahlarımız falanda uyusuyo iyi anlasırız he
üniye beraber gidelim ne la yaşın kaç amk 13 falan mıcome to besiktas bu ekip dağılmasın üniye beraber gidelim
haçlı ordusu gibi oda amkVvs Deburne Nocap hurmaci bi vc odasında düşünmesi bile korkunç knk
ata ne sikmistik la 4 5 tane lauvugu muteliyorduk sövüyorduk hala dinliyorlardı bide arsızlar mw akdsjfnasklfbalshfbashfbsVvs Deburne Nocap hurmaci bi vc odasında düşünmesi bile korkunç knk
yks ye giricek var mi bu sene benim okula gelsin takılak 1 2 kişiden bişe olmaz
knk kaydı duruyor anılar odasında arada açıp gülüyorum gece 4 5 ti bide amkata ne sikmistik la 4 5 tane lauvugu muteliyorduk sövüyorduk hala dinliyorlardı bide arsızlar mw akdsjfnasklfbalshfbashfbs
iqların -5 oldugu saatler mw AFASKLFBASFBLJASBFLJHASBFAFknk kaydı duruyor anılar odasında arada açıp gülüyorum gece 4 5 ti bide amk
Mert senin amw sana küfür eden yokmus dakero bu ahmet kimse bunun bacaklardan tutim senin göte sokim rahatla sende amın oğlu