türkçeni sikim orospu evladıonu ben de anlamıyorum ama amingonis ve efearasa bonusu çok ver ananları çok güzel çalışıyor
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!türkçeni sikim orospu evladıonu ben de anlamıyorum ama amingonis ve efearasa bonusu çok ver ananları çok güzel çalışıyor
dimi dimibilader mainlerle gelsenize şuraya yakışıyor mu yanlar
Ya kes ananı japon topraklarında siker bayiltirim çayırdan çimenden yuvarlanır bakrandom kid ananı bi siker aklın çıkar konuşma aptal ucube
tm kanka haber edersinçok büyük oyuncu geliyor yakında
kankam kanıt sunsana ama istersen ripperın cyber adına forum açıp unoff aldıgı kaydımı buluyimecs sen jusgese hesabını verince sana para vermedi mi ya kanka
boş boşuna gr 1.1 yapmış oldun
bırak o telefonu uyu yoksa ananı sikmeye gelecemçok büyük oyuncu geliyor yakında
Ya kes ananı japon topraklarında siker bayiltirim çayırdan çimenden yuvarlanır bak
sen kimdin ya brom seni nerde ne zaman siktim onları söyle bana yanıt vermeden önce
fotoğraf atıcam birazdan az kaldı zor duruyorumbiraz daha devam edersa olacaklar
tm haber edersin mr. kulakkankam kanıt sunsana ama istersen ripperın cyber adına forum açıp unoff aldıgı kaydımı buluyim
dcye bak sana yemek kodu veriyim birader aç kalmabeyler ev adresini atsam komagene söyleyen delikanlı olur mu
%50 indirim mi ne var ya sarar aslındadcye bak sana yemek kodu veriyim birader aç kalma