Ovo je blago rečeno za Warna. Situacija je bila ovakva, vozilo smo zaustavili kolega i ja zbog neposjedovanja registracije na vozilu. U tom trenutku ID 32 šalje lokaciju na PDA uređaj . Dolazi The Families Gang i naravno pola njih ima zelenu odjecu pola njih nema zelenu odjecu . (GP 1.7 Svi članovi bande moraju nositi gornji dio i hlače u boji svoje bande) . Član koji me ubio nema ništa zeleno na sebi čak mu ni auto nije zeleno. Došli su tu izdali nam 33 zahtjeva i ja jednostavno nisam mogao da ocjenim šta oni žele od mene. "Uključi stanicu", "stani tu", "udji u vozilo" i još jedno 10 rečenica koje ja nisam čuo i od tolike buke ja sam bio skroz zbunjen. Ne znam da li je došao meni neko pomoći ili me pokušavaju robati . Na sve strane Dranje uši su mi probili. Još je rekao imaš 3 Sekunde a ne 5. Ali opet u gradu se sve dešava,a ovo se sve desilo jer je jedna njihova članica trebala da plati kaznu od cca 10k . Kao da oni pokažu da su bitni u gradu. Molim Vas kaznite ih sve maksimalnom mogućom kaznom . Da im ne padne na pamet skršiti ništa . Ovo je bruka i sramota.