By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko nemoj da se brukas po forumu, aj mi kazi kako ces da raidujete vas dvojica pametni? i ako ti je krivo sto nemas ruke i ne znas ni da vodis familiju a ni da pucas, to nije nas problem. Dodjes pre toga psujes, vredjas i onda kad dobijes k*** onda se zalis.Momci su ubijali u gradu ja sam prisao i pitao sta se desava a isao sam peske jer smo drazili familiju da reidamo i prisao sam liku id 13530 sta se desava sve se vidi na snimak
A i sad cete i vi na Forum jer ste ubijeni i vratili ste se posle 4-5 minuta, a po pravilima servera ne smete 15 min da se vracate na to mesto. nauci prvo pravila pozI ubio je devojku sto je bila iza kola lepo se vidi snimak kako puca prema smeru kolima
Omg ja se nisam ni pucao ne gubi se admini ce ovo da rese a ti mi ne komentarisiDecko nemoj da se brukas po forumu, aj mi kazi kako ces da raidujete vas dvojica pametni? i ako ti je krivo sto nemas ruke i ne znas ni da vodis familiju a ni da pucas, to nije nas problem. Dodjes pre toga psujes, vredjas i onda kad dobijes k*** onda se zalis.
nemoj da se rezilisOmg ja se nisam ni pucao ne gubi se admini ce ovo da rese a ti mi ne komentarisi
posto se niko od vas nije vratio, sad ce snimak na forum pa se mislite ko je koJa se nisam vratio niti ovaj sto je okacio ne znam ja to nista
Mene kolko na srv ljudi znaju tebe ne zna ni pola toliko samo cu ti reci ilija sprdandzijaLjudi psuju i mutuju da su to radili, dosli da napadaju hvale se kako su oni Capone za koje nikad cuo nisam. Izginu onda nije proslo 3minuta vracaju se i ubijaju ljude. BRUKAAAAAAAAA.
Vidi ga sto misli da uspeo u zivotu klinac zato sto ga poznaje 30 ljudi koje zabole uvo ustvari za njega.. ahahhahahahahahaha idi kod popa da se pricestis, mozda ti pomogneMene kolko na srv ljudi znaju tebe ne zna ni pola toliko samo cu ti reci ilija sprdandzija
postavi ceo pov i onaj deo kada ste vi nas pucaliMomci su ubijali u gradu ja sam prisao i pitao sta se desava a isao sam peske jer smo drazili familiju da reidamo i prisao sam liku id 13530 sta se desava sve se vidi na snimak
Iskreno druze naprsvio sam vam bracu,ubio sam vas 3 jos+ nemate ruke brat dosao puca me sve masipostavi ceo pov i onaj deo kada ste vi nas pucali