Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration FearRP + Beit + BA | Familia Void

Your ID
69645
Players nickname
Vaske Cilindaric
Suspect ID
00000
Date of violation
May 17, 2025
Time of violation
16:43
Proofs
https://youtu.be/ISWIrRbMvEE

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator
Trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu!
Ispravite naslov

Leon Ashbluff

Player
Player
kad si na oc eventu vasilije ti si oc sam po sebi fear rp je pravilo koje vazi tokom roleplay-a i roleplay situacije sto sve spada pod ic stvari, to sto ste nazvali bug abuse ne moze biti bug abuse zato sto nije bug nego je to skripta koja je tako napravljena da ti mozes izlaziti iz zone ali se moras vratiti u manje od 5 sekundi inace ces ispasti iz zone, za bait iskreno ne znam sta ti je doslo pa da to stavis u naslov s'time da ovde ni u jednom trenutku nije uradjeno nista slicno bait-u...

Stanislav Mucalov

Player
Player
kad si na oc eventu vasilije ti si oc sam po sebi fear rp je pravilo koje vazi tokom roleplay-a i roleplay situacije sto sve spada pod ic stvari, to sto ste nazvali bug abuse ne moze biti bug abuse zato sto nije bug nego je to skripta koja je tako napravljena da ti mozes izlaziti iz zone ali se moras vratiti u manje od 5 sekundi inace ces ispasti iz zone, za bait iskreno ne znam sta ti je doslo pa da to stavis u naslov s'time da ovde ni u jednom trenutku nije uradjeno nista slicno bait-u...
kasno je sad zaliti se

Top Bottom