Molim administraciju da ovu situaciju proveri detaljno jer su dosta stvari prekrsili , Sve se vidi u pov-u.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!o cemu ti pricasMolim administraciju da ovu situaciju proveri detaljno jer su dosta stvari prekrsili , Sve se vidi u pov-u.
mene i niftyja malo prebacilo.Molim administraciju da ovu situaciju proveri detaljno jer su dosta stvari prekrsili , Sve se vidi u pov-u.
kasno je sad zaliti sekad si na oc eventu vasilije ti si oc sam po sebi fear rp je pravilo koje vazi tokom roleplay-a i roleplay situacije sto sve spada pod ic stvari, to sto ste nazvali bug abuse ne moze biti bug abuse zato sto nije bug nego je to skripta koja je tako napravljena da ti mozes izlaziti iz zone ali se moras vratiti u manje od 5 sekundi inace ces ispasti iz zone, za bait iskreno ne znam sta ti je doslo pa da to stavis u naslov s'time da ovde ni u jednom trenutku nije uradjeno nista slicno bait-u...
ja se zalio nisam samo sam ti rekao cinjenice, curator ce odluciti da li je ovde ista prekrseno.kasno je sad zaliti se