Zaลกto reportaลก????...Znamo da nije hahaha
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zaลกto reportaลก????...Znamo da nije hahaha
Mouze mu seZaลกto reportaลก????...
Zaลกto reportaลก????...
Vidi ti bolan glave, ko navijak trave
iskreno da sam na tvom mjestu ja bi ih smjesta na lomaฤu stavioUlazim u PD Hoda lice sa revolverom regularno po PD-u ja ga pitam zbog ฤega on skakuฤe ko kokoลก. Prilazi vratima koje mogu otvoriti samo ljudi iz PD Organizacije prolazi kroz njih kao da ih nema, i vraฤa se meni i govori kako su mi vrata neka tamo otkljuฤana. Bio sam svjedok joลก jedne situacije koje naลพalost nisam snimio, doลกli su njih 4 , jedan od tih je bio 377 i ubili su lika a stajali su niลกta nisu radili i odmah nakon toga ga oลพivjeli. Predstavljali se kao koperfildi. I kada sam rekao sad ฤe veฤa sila , brzinom svjetlosti su se ispalili.
Momak je zaista simpa . Nema potrebe Boga miiskreno da sam na tvom mjestu ja bi ih smjesta na lomaฤu stavio
ti se decko bodes, brisi ovo pocrkace ljudi od smehaUlazim u PD Hoda lice sa revolverom regularno po PD-u ja ga pitam zbog ฤega on skakuฤe ko kokoลก. Prilazi vratima koje mogu otvoriti samo ljudi iz PD Organizacije prolazi kroz njih kao da ih nema, i vraฤa se meni i govori kako su mi vrata neka tamo otkljuฤana. Bio sam svjedok joลก jedne situacije koje naลพalost nisam snimio, doลกli su njih 4 , jedan od tih je bio 377 i ubili su lika a stajali su niลกta nisu radili i odmah nakon toga ga oลพivjeli. Predstavljali se kao koperfildi. I kada sam rekao sad ฤe veฤa sila , brzinom svjetlosti su se ispalili.