ne zivim na balkanu radim van balkana sa 15 godina mogu da radim zar bise kurcio parama koje nisam zaradio dahhJa se ne kurcim maminim i tatinim parama sine, ja imam svoje.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne zivim na balkanu radim van balkana sa 15 godina mogu da radim zar bise kurcio parama koje nisam zaradio dahhJa se ne kurcim maminim i tatinim parama sine, ja imam svoje.
previse se ti kurcis prije mjesec dana si uso na prvi eventne zivim na balkanu radim van balkana sa 15 godina mogu da radim zar bise kurcio parama koje nisam zaradio dahh
2 meseca ali bas zat ose kurcim jer sam bolji od mnogo duzih igracaprevise se ti kurcis prije mjesec dana si uso na prvi event
ahahhaa al si ti pogubljen2 meseca ali bas zat ose kurcim jer sam bolji od mnogo duzih igraca
ako nemas comment bolje ne pisi svakako si najveci npc kolko dugo igrs nisi nista postigo u igri osim da te svi mrzeahahhaa al si ti pogubljen
Bravo mali opasan si povukao si se sa granda ko picketina gledas forum i nekom nesto pricas daj brate molim te idi igraj bloxburgSamo ne znam ko tebe zove citerom, vidim samo da trazis pov requestove ne vidim nista drugo, a antyja znam samo jer je dobar pucac tako da ja ne bi pricao na tvom mestu bukvalno si nebitalac i obrisi montazu sto pre jer ruke nemas...
Brate ako si ti u osnovnoj skoli pa idalje imas te probleme zao mi te, ja sam odavno prosao gramatiku i naucio kako se pise...ti doso da me ucis nije ti ovo skola vidi se da si ti onaj lik koji kaze nastavniceee imali smo domaci glupko
Kimi robiroza bannevajderBrate ako si ti u osnovnoj skoli pa idalje imas te probleme zao mi te, ja sam odavno prosao gramatiku i naucio kako se pise...
Napisi makar pravilno blamiras i sebe i njegaKimi robiroza bannevajder
Watch - Toshiro NevergoneKimi robiroza bannevajder
HAHAHAHHAHAHAHAHAH
hahahahahahahahaahahahahahahahahhahahahahahahahah
Ne igram ja Roblox, jel treba 5 puta nesto da ti kazem da bi ti to skapirao, jel moguce da si tolko glup jebote...Bravo mali opasan si povukao si se sa granda ko picketina gledas forum i nekom nesto pricas daj brate molim te idi igraj bloxburg
Ja dajem glavu svoju, kad bi se vratio da bi te dobio i full listao 100% .2 meseca ali bas zat ose kurcim jer sam bolji od mnogo duzih igraca
Ti pricas kako mozes da nas kupis, a nemas para da kupis nov monitorne zivim na balkanu radim van balkana sa 15 godina mogu da radim zar bise kurcio parama koje nisam zaradio dahh
bas si opasan mali decakNe igram ja Roblox, jel treba 5 puta nesto da ti kazem da bi ti to skapirao, jel moguce da si tolko glup jebote...
Alo CEVU ne diraj mi druga Bre samo pozitiva..Ne igram ja Roblox, jel treba 5 puta nesto da ti kazem da bi ti to skapirao, jel moguce da si tolko glup jebote...
Decko, tebe znam samo zato sto si me molio da igramo 1 na 1 u areni gde sam te full listao i otkinuo od kurca, i na kraju plakao da citujem..bas si opasan mali decak
Decko, tebe znam samo zato sto si me molio da igramo 1 na 1 u areni gde sam te full listao i otkinuo od kurca, i na kraju plakao da citujem..