kao što se vidi momak je do sada krao u jednom trenutku je napustio fam i otvorio svoj i opet se vratio ja mislim da je krao za dobrobit svoje familije
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Deckic on nije ni bio devetka krađa je krađa nije mu nitko nista dopustio lagan si ti to znas najbolje iz iskustva jer si i ti krao lagan simisliti i znati nije isto bubi, i kako moze da krde ako je devetka u famu
Nije bio 9. Ili zamjenik nego 8. I nije imao odobrenje lidera za uzimanje oružja iz familijemisliti i znati nije isto bubi, i kako moze da krde ako je devetka u famu
Borise ljubavi nemoj spamati bez veze krađa je krađa ti to ne znas jer ne znas pravila jbgsad kao nije imo odobrenje a uzimo za inf, bubi nemoj puno da mi se nerviras pasce ti secer
Ovo je bilo jučer a mi tad nismo imali neformalnu i kako bez neformalne na informal da ide? Jao jao pa sto pises gluposti, administracija moze vidjeti da mi nemamo neformalnu vec vise od tjedan dana, a ovo se dogodilo jučersad kao nije imo odobrenje a uzimo za inf, bubi nemoj puno da mi se nerviras pasce ti secer
Prijatelju nisi ti imao nikakvu dozvolu uzimao si bez dozvole i oruzje i metke i baterije i svasta nesto nemoj da lazes deckoKao prvo u tom trenutku sam bio 9. rank u toj familiji i imao sam potpunu dozvolu da uzimam stvari iz auta.Ja sam bio zadužen za deljenje pušaka u fama ljudima koji idu da se pucaju.Kao što može da se vidi na pov-u to je bilo sve u manjim količinama zarad deljenja ljudima u famu.
Ovo je bilo 14.06.25. a tada familija nije bila neformalna i za sto si dijelio? A druga stvar nisi bio Rank 9. 14.06.25. nego Rank 8. Sto znaci da si svojevoljno uzimao oružje.. samo zamjenici opremaju ljude, a ne Rank 8, 7 i slicno.Kao prvo u tom trenutku bio sam 9. rang u toj obitelji i imao sam potpunu dozvolu da uzimam stvari iz auta.Ja sam bio zadužen za deljenje pušaka u fami ljudima koji idu da se pucaju.Kao što se može vidjeti na pov-u to je bilo sve u manjim količinama zarad deljenja ljudi u fami.
I pogledat Ce da si bio Rank 8 i da si uzeo bez dozvole 14.06.25.Hahahah dobro ako ti tako kažeš administracija može sve da pogleda u logovima
decko tjedan dana nemamo neformalnu on je krao do sada sta ti nije jasno nemoj bez veze spamat ako ne znas pravilabubi ljubicice nemoj puno razmesljati,a u zalbi pise da je krao sve do sad a sve do juce ste imali nef i mogli ste ici i na inf a i sad mozete ici ina na bizove i ostale evente
Bizz mozes Ici i bez neformalne nemoj se sramotiti, a u ostalom administraciji Ce vidjeti koliko dugo nemamo neformalnu izgubili smo je 07.06.25. tako da ti je ovo bezveze sto pises jer sve ce se provjeriti..bubi ljubicice nemoj puno razmjesljati,au zalbi pise da je krao sve do sad a sve do juce ste imali nef i mogli ste ici i na inf ai sad mozete ici ina na bizove i ostale evente
Deki nije imao uopce dozvolu sta pricas ti? a kamoli 9deki je u tom trenutku imao dozvolu da uzima stvari bio je 9 rank.
Vdjet Ce admini da je bio Rank 8. I prema tome nije imao dozvolu za uzeti oružje iz porodicnih vozila kao niti iz skladišta...deki je u tom trenutku imao dozvolu da uzima stvari bio je 9 rank.