Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4712
Players nickname
Major Rich
Suspect ID
Date of violation
May 19, 2022
Time of violation
00:11
Proofs
https://youtu.be/trmbr6jAxAY

Major Obama

Player
Player
Dok ja letim helikopterom i ciliram sa drugarom, lice iz nepoznatih razloga pocinje da puca po helikopteru ubija me, i zavrava. Admin Ell Pablo zna ko je jer je u logovima video.

assc

Player
Player
Dok ja letim helikopterom i ciliram sa drugarom, lice iz nepoznatih razloga pocinje da puca po helikopteru ubija me, i zavrava. Admin Ell Pablo zna ko je jer je u logovima video.
slobodno postavi celi pov, provocirate tu vec ko zna kolko, baitate i ubijate nas, a o tvom mg da ne pricam, matke prica dovrsi me bla bla bla, lepo se mga

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Zanimljivo da i ja uploadam POV gdje vi pucate nas? Postavi cijelu situaciji 🙂

Major Obama

Player
Player
Nadjite samo pov u kom sam ja opalio jedan jedini metak u vas i evo sam idem u demorgen :) Ko vas puca ne znam a i zabole me, to ne znaci da vi imate pravo da pucate po meni dok letim

Major Obama

Player
Player
A da ne pricam o tome sto je vas lik pre toga udarao kolima u heli kad sam sleteo poprilicno daleko od vas izasao i poceeo da preti, a uz sve to da me optuzuje da sam pucao...Imam pov gde izasao iz helikoptera nisam sve vreme niti da je bilo ko ko je u mom helikopteru bio pucao. Uzivajte

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
A da ne pricam o tome sto je vas lik pre toga udarao kolima u heli kad sam sleteo poprilicno daleko od vas izasao i poceeo da preti, a uz sve to da me optuzuje da sam pucao...Imam pov gde izasao iz helikoptera nisam sve vreme niti da je bilo ko ko je u mom helikopteru bio pucao. Uzivajte
They didn’t belived me when I told them Vendetta is coming back… Prijatna večer uživaj i ti. 🙃

Nemanja Medoba

Player
Player
They didn’t belived me when I told them Vendetta is coming back… Prijatna večer uživaj i ti. 🙃
SabO2Sa.jpg

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.
  • ID 1013 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
  • 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom