Dok ja letim helikopterom i ciliram sa drugarom, lice iz nepoznatih razloga pocinje da puca po helikopteru ubija me, i zavrava. Admin Ell Pablo zna ko je jer je u logovima video.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!slobodno postavi celi pov, provocirate tu vec ko zna kolko, baitate i ubijate nas, a o tvom mg da ne pricam, matke prica dovrsi me bla bla bla, lepo se mgaDok ja letim helikopterom i ciliram sa drugarom, lice iz nepoznatih razloga pocinje da puca po helikopteru ubija me, i zavrava. Admin Ell Pablo zna ko je jer je u logovima video.
Zanimljivo da i ja uploadam POV gdje vi pucate nas? Postavi cijelu situacijiDok ja letim helikopterom i ciliram sa drugarom, lice iz nepoznatih razloga pocinje da puca po helikopteru ubija me, i zavrava. Admin Ell Pablo zna ko je jer je u logovima video.
They didn’t belived me when I told them Vendetta is coming back… Prijatna večer uživaj i ti.A da ne pricam o tome sto je vas lik pre toga udarao kolima u heli kad sam sleteo poprilicno daleko od vas izasao i poceeo da preti, a uz sve to da me optuzuje da sam pucao...Imam pov gde izasao iz helikoptera nisam sve vreme niti da je bilo ko ko je u mom helikopteru bio pucao. Uzivajte
cemu gubljenje ?They didn’t belived me when I told them Vendetta is coming back… Prijatna večer uživaj i ti.
They didn’t belived me when I told them Vendetta is coming back… Prijatna večer uživaj i ti.
cemu gubljenje ?
Ne znam ko kome stoji iznad fam housea čitav dan?cemu gubljenje ?
Cemu kradja iz banke?cemu gubljenje ?
They didn’t belived me when I told them Vendetta is coming back… Prijatna večer uživaj i ti.