Sve u pov ako treba imam duzi pov ali mislim da se sve vidi!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Eh i mene je htio al nije bas idkosan u vožnji pa je samo ubio moje drugove a mene nije uspio ulovit pa sam ga ispucohahahahahahahh isti taj i nas helisom poubijo
Ko nema biografiju pogledaj malo bolje intaligencijodiže sa pištoljem u ruci kazniti pošto nema biografiju![]()
Thread 'Lična biografija I Mane Berlusconi I 32320'diže sa pištoljem u ruci kazniti pošto nema biografiju![]()
Majstore imas 6 approvanih žalbi najmanje posle dobijanja Lične biografije , naravno da će da ti bude skinuta samo što nije formalno povučena na forumu (Jer ima previše ličnih biografija i ne može se sve propratiti)Thread 'Lična biografija I Mane Berlusconi I 32320'
Approved - Lična biografija I Mane Berlusconi I 32320. Kad si nesposoban sam nac evo da ti pomognem![]()
Karlju biografija se skida kad prekrsis oravilo PG ili PD 1.6 tako da gledaj svoja posla i nauci pravilaMajstore imas 6 approvanih žalbi najmanje posle dobijanja Lične biografije , naravno da će da ti bude skinuta samo što nije formalno povučena na forumu (Jer ima previše ličnih biografija i ne može se sve propratiti)
Majstore imas 6 approvanih žalbi najmanje posle dobijanja Lične biografije , naravno da će da ti bude skinuta samo što nije formalno povučena na forumu (Jer ima previše ličnih biografija i ne može se sve propratiti)