By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Eh i mene je htio al nije bas idkosan u vožnji pa je samo ubio moje drugove a mene nije uspio ulovit pa sam ga ispucohahahahahahahh isti taj i nas helisom poubijo
Ko nema biografiju pogledaj malo bolje intaligencijodiže sa pištoljem u ruci kazniti pošto nema biografiju![]()
Thread 'Lična biografija I Mane Berlusconi I 32320'diže sa pištoljem u ruci kazniti pošto nema biografiju![]()
Majstore imas 6 approvanih žalbi najmanje posle dobijanja Lične biografije , naravno da će da ti bude skinuta samo što nije formalno povučena na forumu (Jer ima previše ličnih biografija i ne može se sve propratiti)Thread 'Lična biografija I Mane Berlusconi I 32320'
Approved - Lična biografija I Mane Berlusconi I 32320. Kad si nesposoban sam nac evo da ti pomognem![]()
Karlju biografija se skida kad prekrsis oravilo PG ili PD 1.6 tako da gledaj svoja posla i nauci pravilaMajstore imas 6 approvanih žalbi najmanje posle dobijanja Lične biografije , naravno da će da ti bude skinuta samo što nije formalno povučena na forumu (Jer ima previše ličnih biografija i ne može se sve propratiti)
Majstore imas 6 approvanih žalbi najmanje posle dobijanja Lične biografije , naravno da će da ti bude skinuta samo što nije formalno povučena na forumu (Jer ima previše ličnih biografija i ne može se sve propratiti)