Super si ti to postavio ako zelis cela vendeta moze da potvrdi da nemam niti mali aimlock niti trigerbot jesam na tom discordu sam isto kao i ti ali to mi je discord account na kom sam u 10 miliona servera nadji me ingame pa pogledaj dal imam cheat ili bilo sta drugo ovo svakako nemoze biti okaceno posto nema dovoljno dokaza ali to mi je drugi acc za discord gde sam u svakom serveru cak i u minecraft serverima kace me No name-ri
Sam je kriv vojkan turbo sto je koristio cheat
Sam je rekao da mogu da ga pov reqestam sam je rekao da je koristio cheat u areni a da na informalu kao nije molio me je da povucem zalbu trebao je dobiti perma ban za 1.3 kad je mog druga skemao za 500k tada sam rekao drugu da povuce to i da mu vojkan vrati 500k sad sto ste se vas dvojica udruzili nece vam mnogo pomoci imam ja svoje koji mogu samnom da budu i da vas pov requestaju za sve
Bukvalno si skoro self report uradio jer si i ti u shax serveru
CELA VENDETA ZNA DA NEMAM CHEAT NITI TRIGER NITI AIM LOCK POSTO REDOVNO SERAM SCREEN SVAKOME I DA IMAM CHEAT POGOTOVO SHAX-OV BIO BI BANOVAN VEC ODAVNO SVAKO MOZE BITI U SERVERU U KOM OCE DODJI OGI TELENOR NPCU DA TI SHERAM SCREEN DA TI POKAZEM DA NEMAM NISTA OD TAKVIH CHEATOVA MOLIM TE DA SE SMIRITE POSTO STE NADRKANI JER KORISTITE CITOVE OCIGLEDNO POGOTOVO VOJKAN + MI JE PRETIO IN GAME TKD AKO OCE BLACKMAILING DA ODE NA JOS DUZI PUT NIJE PROBLEM MOLIM VAS BEZ KURCENJA
SRDACAN POZDRAV JOCKE BLACK
NEBI BRISAO SVAKAKO VIDEO SAMO SE OPUSTI