Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55503
Players nickname
Ogi Telenor
Suspect ID
77664
Date of violation
Jul 12, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/jZGccStBfgo?si=11Q7qANLOm-99dC_

jockezz

Player
Player
Super si ti to postavio ako zelis cela vendeta moze da potvrdi da nemam niti mali aimlock niti trigerbot jesam na tom discordu sam isto kao i ti ali to mi je discord account na kom sam u 10 miliona servera nadji me ingame pa pogledaj dal imam cheat ili bilo sta drugo ovo svakako nemoze biti okaceno posto nema dovoljno dokaza ali to mi je drugi acc za discord gde sam u svakom serveru cak i u minecraft serverima kace me No name-ri

Sam je kriv vojkan turbo sto je koristio cheat

Sam je rekao da mogu da ga pov reqestam sam je rekao da je koristio cheat u areni a da na informalu kao nije molio me je da povucem zalbu trebao je dobiti perma ban za 1.3 kad je mog druga skemao za 500k tada sam rekao drugu da povuce to i da mu vojkan vrati 500k sad sto ste se vas dvojica udruzili nece vam mnogo pomoci imam ja svoje koji mogu samnom da budu i da vas pov requestaju za sve

Bukvalno si skoro self report uradio jer si i ti u shax serveru

CELA VENDETA ZNA DA NEMAM CHEAT NITI TRIGER NITI AIM LOCK POSTO REDOVNO SERAM SCREEN SVAKOME I DA IMAM CHEAT POGOTOVO SHAX-OV BIO BI BANOVAN VEC ODAVNO SVAKO MOZE BITI U SERVERU U KOM OCE DODJI OGI TELENOR NPCU DA TI SHERAM SCREEN DA TI POKAZEM DA NEMAM NISTA OD TAKVIH CHEATOVA MOLIM TE DA SE SMIRITE POSTO STE NADRKANI JER KORISTITE CITOVE OCIGLEDNO POGOTOVO VOJKAN + MI JE PRETIO IN GAME TKD AKO OCE BLACKMAILING DA ODE NA JOS DUZI PUT NIJE PROBLEM MOLIM VAS BEZ KURCENJA
SRDACAN POZDRAV JOCKE BLACK

NEBI BRISAO SVAKAKO VIDEO SAMO SE OPUSTI

jockezz

Player
Player
BITNO DA SE PRAVI NOVI ACC NA DISCORDU DA BI USAO U SHAX JEL TAKO TELENORU?
Idi spavaj bolje nek te mamica nahrani mlekom

jockezz

Player
Player
E DA I KAO DRUGO TAJ DISCORD IMAM NA TELEFONU NE NA PC-U NPCEVI NECETE NISTA DOBITI OD OVE ZALBE
E DA NEK TE NAHRANI SVEZIM MLEKOM

jockezz

Player
Player
BLACKLISTOVAN SI SA SERVERA BOLJE TISINA IDI PIJ SVEZE MLEKO I IDI SPAVAJ LAKU NOC

Ogi Telenor

From Serbia
Player
a zato si ti 77k id sveznali, pa ne kenjaj druze ban evader si i ti al te dokaze ce kacimo malko kasnije ;)

Ogi Telenor

From Serbia
Player
ko je reko da sam ja blacklistovan to sto sam ja banovan za 1.2 i ne igram igricu na twinku ne znaci da sam blacklistovan?

jockezz

Player
Player
Samo ima nesto sto ti je mujo simba odbijo nesto u vezi blackliste mass jail lol aj idi spavaj pls

Ogi Telenor

From Serbia
Player
pisi na discord ako oces slobodno da se raspraljvam sa detetom preko foruma me nesto briga iskr

.qwe0

Player
Player
nema to nikakve veze dal je to discord na fonu il na kompu to je tvoj discord i ti si na serveru de ima free citeve i sto si reko da si na 100 servera nema nikakve veze sto si na 100 servera ti si opet kriv treba da pazis de ulazis i da vidis dal je sve legalno

jockezz

Player
Player
+ ja na telefonu mogu biti u svakom servevu
Nemoze niko da mi brani da budem u serveru kom ja ocu na telefonu
A sa citovima nemam nikakve veze
Posto sam Legit

Pov Reqestajte me pa onda mozemo o necemu da pricamo
I onda cu vam poslati legit pov

.qwe0

Player
Player
+ ja na telefonu mogu biti u svakom servevu
Nemoze niko da mi brani da budem u serveru kom ja ocu na telefonu
A sa citovima nemam nikakve veze
Posto sam Legit

Pov Reqestajte me pa onda mozemo o necemu da pricamo
I onda cu vam poslati legit pov
vidis kolko si glup ko kurac ne mozes da budes dzabe moze to da ti bude fon od babe ako ima dovoljno dokaza da je to tvoj acc ban dobijas jer ti ne smes da budes u nikakav server za cit

Status
Not open for further replies.
Top Bottom