Sve u pov.Policajac se ponasa bahato i drsko mi odgovara i roba lice iza zatvora a nema korumpiranu biogarafiju.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Majmunko provjeri prvo da li je lice uhapseno , dat cu ti i podatke o licu. Plus sebe self reportas plus nemas pocetak situacijeSve u pov.Policajac se ponasa bahato i drsko mi odgovara i roba lice iza zatvora a nema korumpiranu biogarafiju.
Hocu da se kazni i za ovaj komentar offtopic.Majmunko provjeri prvo da li je lice uhapseno , dat cu ti i podatke o licu. Plus sebe self reportas plus nemas pocetak situacije
Oces maramice plackoHocu da se kazni i za ovaj komentar offtopic.
Nemoj places jos 7 dana odmora iskuliraj zivceIzvolite da vidite da je obrisao video da ga edituje
Nije bitno sta mi se kaze vec ko , obrisao si video da editujes tako da lagan si maleniNemoj places jos 7 dana odmora iskuliraj zivce
Pa pazi dovoljno je sto sam te uhvatio u korupciji i za bahato ponasanje kome treba dovoljno je a ti okaci mene ako imas za sta.Ti kao obican saobracajac policajac ne smes da robas prvo ne smes da se bahato ponasas i obracas kolegama iz drugih organizacija tako da uzivaj.Znas ono tri palme za dve bitange i ribicu 7 dana pun pansion.
I ovo je onda self report za failrp jel decko nije lice stavio u zatvor a pisao mu kazne i hapsio ga pa to je van svake pametiPogledaj malo bolje ako znas zakonik vidjet ces za sta sam hapsio lice
Lice je odslužio kaznu ajde nauci zakonik pa nesto palamudi direktore DOCAI ovo je onda self report za failrp jel decko nije lice stavio u zatvor a pisao mu kazne i hapsio ga pa to je van svake pameti
Odsluzio kaznu a na PDA nema zatvorske kazne kako to a ako je ime promenio kako ti znas kako se on zove.Lice je odslužio kaznu ajde nauci zakonik pa nesto palamudi direktore DOCA
Markus Black jer su ga tvoji vjv pustili u teretanu i ne gubi se viseOdsluzio kaznu a na PDA nema zatvorske kazne kako to a ako je ime promenio kako ti znas kako se on zove.
Sta je pisac hteo reci?alo ti salamica ja sam dobio zbog tebe blok a ti ces isto tako da se nebrines
korumcija a nemas a imas noz
Ne razumem to je cela situacija uhvatio sam policajca u korupciji obratio mi se bahato za to sam se zalio to ste i dobili na snimku bahato ponasanje.(Znaci mogu kolegama kada me pitaju sta radim da kazem kao doticni sto je meni rekao "Jebemo radoznale bacamo na kamaru")Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Molim vas dostavite pov cele situacije. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE
Imate rok 12 sati