Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
66888
Players nickname
Marko Hey
Suspect ID
58649
Date of violation
Jul 21, 2025
Time of violation
14:57
Proofs
https://youtu.be/L1i86FhV0iM

Salamicapodrigusica

Player
Player
Pa pazi dovoljno je sto sam te uhvatio u korupciji i za bahato ponasanje kome treba dovoljno je a ti okaci mene ako imas za sta.Ti kao obican saobracajac policajac ne smes da robas prvo ne smes da se bahato ponasas i obracas kolegama iz drugih organizacija tako da uzivaj.Znas ono tri palme za dve bitange i ribicu 7 dana pun pansion.

Last edited:

David MCGwen

Player
Player
Pa pazi dovoljno je sto sam te uhvatio u korupciji i za bahato ponasanje kome treba dovoljno je a ti okaci mene ako imas za sta.Ti kao obican saobracajac policajac ne smes da robas prvo ne smes da se bahato ponasas i obracas kolegama iz drugih organizacija tako da uzivaj.Znas ono tri palme za dve bitange i ribicu 7 dana pun pansion.
Pogledaj malo bolje ako znas zakonik vidjet ces za sta sam hapsio lice

Salamicapodrigusica

Player
Player
Gospodine Saobracajni policajac hapsenje se vrsi u DOC u ili ti zatvoru ako ne znate i ne smete da se obracate meni kako ste mi se obratili.Hvala.A i na podu se jasno vidi da stoji pancir sto znaci da sam vas kako radite nezakonite radnje sa doticnim plus meni se obracate kako ste mi se obratili.To sa kim ste naucili njemu se i obracajte tako.A sto se tice zakona i zakonika jedino mozete da mi kazete koliko je prekoracenje na autoputu ali sumnjam da i to znate.Hvala jos jednom

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas dostavite pov cele situacije. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 12 sati

Salamicapodrigusica

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas dostavite pov cele situacije. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 12 sati
Ne razumem to je cela situacija uhvatio sam policajca u korupciji obratio mi se bahato za to sam se zalio to ste i dobili na snimku bahato ponasanje.(Znaci mogu kolegama kada me pitaju sta radim da kazem kao doticni sto je meni rekao "Jebemo radoznale bacamo na kamaru")

Last edited:
Top Bottom