aj to sto ces dobit ban nego sto cu refundat parezhico brate shavtili smo da cu dobit ban al nesto mi puca kurac opasno
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!aj to sto ces dobit ban nego sto cu refundat parezhico brate shavtili smo da cu dobit ban al nesto mi puca kurac opasno
Stvasno bvate nemoj ga spvdati kako ti nije zaoskemalo nam zvicu bvate![]()
bvate jel te nije svamota?Stvasno bvate nemoj ga spvdati kako ti nije zao
skijam i orem aaaaaaaaazumiiiii, jos igras breahahahahahahahahahahaha zhica nakon 3 godine nije naucio da prica
E bvate jeste malo pviznajem, a tebe?bvate jel te nije svamota?
gde si prijateljkovicu moj, zasto si me blokirao ?skijam i orem aaaaaaaaazumiiiii, jos igras bre
bvate mene nive svamota, zato jev je ovo novmalnoE bvate jeste malo pviznajem, a tebe?
bvate nebvih vekao da mi je svamota.Samo se self vepovtam...bvate mene nive svamota, zato jev je ovo novmalno
pozdravi mi velikog gospodina monkeya, koji ti je nickgde si prijateljkovicu moj, zasto si me blokirao ?![]()
![]()
aEmir. sa tackom na kraju prijateljkovicupozdravi mi velikog gospodina monkeya, koji ti je nick
nabijem te na pijateljkovicaaEmir. sa tackom na kraju prijateljkovicu
ono morao si napravit fake forum za da bi reko nesto vidi se kolika su ti mudabvate nebvih vekao da mi je svamota.Samo se self vepovtam...
Pa dobvo al da znas to je zica bvubod pazi sta vadisbvate mene nive svamota, zato jev je ovo novmalno
aj cuti kidaro ti nekom nesto govoris jebem ti mrtvu majku na pajdu pogledaj se maloPa dobvo al da znas to je zica bvubod pazi sta vadis