Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Ban Evading | 31494 11510

Your ID
31494
Players nickname
Luka LaVorrena
Suspect ID
31494
Date of violation
Aug 11, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/49O1e2l

Christos Azoribur

Player
Player
Svi su ludi al sa fake foruma, ljubi vas brat, jaki ste vi mudarosi samo sam ja picka, a vi ste ti sto pravite nove forume i doxate me, ne dotice me iskreno da vam kazem, cave ste svi i tjt opustite seeee znam da te boli to sto si vrv neki ruzan debeli lik koji i dalje pika grand i jede za kompjuterom, i vrv nisi osetio zenski dodir u zivotu niti si travu pipnuo napolju, izadji malo odmori glavu, grand ti je bas pojeo mozak.

Snow Scott

Player
Player
Svi su ludi al sa fake foruma, ljubi vas brat, jaki ste vi mudarosi samo sam ja picka, a vi ste ti sto pravite nove forume i doxate me, ne dotice me iskreno da vam kazem, cave ste svi i tjt opustite seeee znam da te boli to sto si vrv neki ruzan debeli lik koji i dalje pika grand i jede za kompjuterom, i vrv nisi osetio zenski dodir u zivotu niti si travu pipnuo napolju, izadji malo odmori glavu, grand ti je bas pojeo mozak.
Dzemil je

Christos Azoribur

Player
Player
Nije nije nego onaj sto mu je brat policajac i bokser aj cuti glibo mali
ali makar sam pogodio gore na poruci, vrv me doxa ruzan debeli lik koji sedi za grandom i ne ustaje iz te stolice, cak i jede za kompjuterom, opusti se dzemile, nemoj plakati , otices za 1.6 sta lagano dobices unban za koju godinu i tjt bez nervoze.

Top Bottom