Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected RDM, Fail RP, PG, TK | ID: 13789, 11795

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
13789, 11795
Date of violation
May 28, 2022
Time of violation
19:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=i9j-yMZ-ViU

Ray Gold

Player
Player
- Danas po drugi put dolazi u dvorište da krade panele i puca po mojim ljudima.
Uhvatim ga i odlučim sa ekipom da ga preispitam zbog cega i zasto dolazi i nakon upozorenja da mi se ne mota po dvoristu ali majstor glumi gluhonjemu osobu i odbija roleplay.
- Konstantno kroz video igrač 13789 radi Fail RP i ne želi surađivati pritom radi PG vađenjem mobitela iako mu je oduzeta komunikacija i uništena.

NAPOMENA: ovo nije pokušaj pljačke ili robanja. Ja sam ga tražio da digne ruke iz RP razloga da mu se oduzme komunikacija i da budem siguran da neće posegnuti za pištoljem ili nečim da budem siguran dog ga ispitujem i eventualno da se uvjerim da je bezopasan da nema ništa kod sebe.
Ako nekoga tražim da digne ruke to ne znači odma da je robanje u pitanju da sam ga htjeo robat nebi sigurno to radio u centru grada pored hotela na sred ulice.

Video time:
0:15 - Moj član mu oduzima komunikaciju i uništava ju
1:05 - [13789] Napokon je uspio da digne ruke ali nakon toga opet šuti i ništa ne odgovara.
1:25 - [13789] Spušta ruke
1:27 - [13789] Vadi mobitel iako mu je komunikacija uništena i oduzeta (PG)
1:30 - Dolazi stranac [11795] za kojeg se ispostavilo da je na kraju njegov član iz familije kojeg je također pozvao preko oduzete komunikacije.
2:35 - [11795] radi (RDM) i pokušava završiti svog prijatelja koji je mrtav na podu ali ne uspjeva.
3:53 - [11795] ponovo puca po nama
4:25 - [11795] dovozi se do nas izlazi iz auta ubija mene i zavrsava svog prijatelja (TK) dok ga moj covjek ljeci sa med kitom.

Last edited:

Mikri Polo

Player
Player
Uopšte nisam došao zato što me je on pozvao, u trenutku smo radili hotel, prolazio sam i video da robate dečka u sred grada prišao sam i rekao da to nije dozvoljeno a vi niste prestajali pa sam hteo da mu pomognem...

Ryan Emm

Player
Player
6565 FailRP kad je decko rekao da ne smijete to raditi u gradu ti si prekinuo IC i usao u OOC samim tim prekinuo rp tj failao
17794 PG kupi oruzje sa poda a u ruci vec drzi isto
Postavi pov njegovih provokacija ovako nema konteksta

Dzoni.Gold

Player
Player
6565 FailRP kad je decko rekao da ne smijete to raditi u gradu ti si prekinuo IC i usao u OOC samim tim prekinuo rp tj failao
17794 PG kupi oruzje sa poda a u ruci vec drzi isto
Postavi pov njegovih provokacija ovako nema konteksta
slazem se ali buraz razmisli prvo sta ces napisati da sam imao pusku u ruci pa da i kazes ali sa revom mozes kupiti stavri sa poda pozz

Dzoni.Gold

Player
Player
Uopšte nisam došao zato što me je on pozvao, u trenutku smo radili hotel, prolazio sam i video da robate dečka u sred grada prišao sam i rekao da to nije dozvoljeno a vi niste prestajali pa sam hteo da mu pomognem...
a ti nemozes da se mesas u neciji rpl pa i ako nije dozvoljeno a i tacnije nismo nikog ni robali a ti nema sta da dovrsavas nekog pozz

Dzoni.Gold

Player
Player
a i ne znam zaasto ste uopste toxic admin ce odluciti sta ce biti a ne vi chiilajte uzivajte a jebote vise i ova deca

Dzoni.Gold

Player
Player
a ti ako mislis da nisi kriv sto se pravdas uzivaj zapali buksnu chiil matori uzivaj u tom dimu

Ray Gold

Player
Player

Gde je ovde TK i PG?
pg vadi mobitel koji mu je oduzet . tk ubija svoga dok ga kristijan dize sa med kitom..
zalosno je da se ovo treba nekome objasnjavati

Ray Gold

Player
Player
niko nikoga nije robao ja sam ga ulovio jer mi krade po dvoristu panele i puca po mojima .. ja sam ga htieo ispitat neke stvari i upozoriti ovdje nije bilo nikakvog robanja niti je to bilo u planu.

Remo

Player
Player
- Danas po drugi put dolazi u dvorište da krade panele i puca po mojim ljudima.
Uhvatim ga i odlučim sa ekipom da ga preispitam zbog cega i zasto dolazi i nakon upozorenja da mi se ne mota po dvoristu ali majstor glumi gluhonjemu osobu i odbija roleplay.
- Konstantno kroz video igrač 13789 radi Fail RP i ne želi surađivati pritom radi PG vađenjem mobitela iako mu je oduzeta komunikacija i uništena.

Video time:
0:15 - Moj član mu oduzima komunikaciju i uništava ju
1:05 - [13789] Napokon je uspio da digne ruke ali nakon toga opet šuti i ništa ne odgovara.
1:25 - [13789] Spušta ruke
1:27 - [13789] Vadi mobitel iako mu je komunikacija uništena i oduzeta (PG)
1:30 - Dolazi stranac [11795] za kojeg se ispostavilo da je na kraju njegov član iz familije kojeg je također pozvao preko oduzete komunikacije.
2:35 - [11795] radi (RDM) i pokušava završiti svog prijatelja koji je mrtav na podu ali ne uspjeva.
3:53 - [11795] ponovo puca po nama
4:25 - [11795] dovozi se do nas izlazi iz auta ubija mene i zavrsava svog prijatelja (TK) dok ga moj covjek ljeci sa med kitom.
Ja sam taj svjestan sam da sam prekrsio par pravila da sam pokvraio rp situaciju i sve to nisam trebo tako da postupim ali sada je kasno necemo zaboravit takoder spomenut i masu vasih prekrsenih pravila al dobro sve ce doci na svoje uostalom koji K ja odbijam rp ako ignorisem tebe sto si mi reko da ti se ne motam u dvoriate imao sam cilj da ukradem panele sto sam uspjeo i kako ja tu odbijam rp zato sto ignorisem necije upozorenje u kojem mi govori da me vise ne vidi u svom dvoristu sto automacki sprecava moj cilj? Mislim da su ljudi u zivotu spremni dati sve od sebe da ostvare svoj cilj. I zamolio bih te bez laganja da sam poceo prvi da pucam po tvojim ljudima ja i moj drug smo se popeli na krov i obukli pancire i ponijeli po pusku u slucaju opasnosti ili napada medutiv vas clan porodice pocinje prvi da puca po nama TO SR JASNO VIDI NA POV-U od druga koji je bio tu samnom pucao je prvi naravno mi smo se morali odbraniti da bi sebi spasili zivot i onda jos vasih ljudi koji su bili u dvoristu i ulazili u dvoriste pocinju da pucaju mi smo skontali da se nebi branili da bi izgubili zivot i shvatili da je svaki od vas koji je bio ukljucen u toj situaciji hoce da nas ubije pa tako smo se branili. Uzeli panele i otisli. Razlog zasto sam vam krao panele jeste zato sto upocetku nisam zano da je to Gold porodica sa kojom sam nekad bio u dobrom odnosu i tek kad ste me ubili kad sam doso drugi put tad sam skonto da ste to vi i onda sam se htjeo izvinuti ali ne vi ste me pustili da ginem 4 minute i svo to vrijeme govorili kako treba da pazim skim se igram i tako dalje pa se kurcili, glumili i tako nastavljali i naravno mene je to tako jako motivisalo da vam ukradem sve panele za osvetu i uspjeo sam. A razlog zasto sam prekrsio PG i FAIL RP je jer sam mislio da necu vise igrati nikako ali tu sam pogresno postupio poato sam pokvario potpuno rp situacij. Naravno dobiti cete i vi sta ste zasluzili. I onda sam se predomislio da cu ipak nastaviti da igram i sada sam svjeatan sta sam uradio bilo koju kaznu da dobijem ona ce proc, nista nije vjecno...

Last edited:

Fran Balboa

GOAT
Player
Ja sam taj svjestan sam da sam prekrsio par pravila da sam pokvraio rp situaciju i sve to nisam trebo tako da postupim ali sada je kasno necemo zaboravit takoder spomenut i masu vasih prekrsenih pravila al dobro sve ce doci na svoje uostalom koji K ja odbijam rp ako ignorisem tebe sto si mi reko da ti se ne motam u dvoriate imao sam cilj da ukradem panele sto sam uspjeo i kako ja tu odbijam rp zato sto ignorisem necije upozorenje u kojem mi govori da me vise ne vidi u svom dvoristu sto automacki sprecava moj cilj? Mislim da su ljudi u zivotu spremni dati sve od sebe da ostvare svoj cilj. I zamolio bih te bez laganja da sam poceo prvi da pucam po tvojim ljudima ja i moj drug smo se popeli na krov i obukli pancire i ponijeli po pusku u slucaju opasnosti ili napada medutiv vas clan porodice pocinje prvi da puca po nama TO SR JASNO VIDI NA POV-U od druga koji je bio tu samnom pucao je prvi naravno mi smo se morali odbraniti da bi sebi spasili zivot i onda jos vasih ljudi koji su bili u dvoristu i ulazili u dvoriste pocinju da pucaju mi smo skontali da se nebi branili da bi izgubili zivot i shvatili da je svaki od vas koji je bio ukljucen u toj situaciji hoce da nas ubije pa tako smo se branili. Uzeli panele i otisli. Razlog zasto sam vam krao panele jeste zato sto upocetku nisam zano da je to Gold porodica sa kojom sam nekad bio u dobrom odnosu i tek kad ste me ubili kad sam doso drugi put tad sam skonto da ste to vi i onda sam se htjeo izvinuti ali ne vi ste me pustili da ginem 4 minute i svo to vrijeme govorili kako treba da pazim skim se igram i tako dalje pa se kurcili, glumili i tako nastavljali i naravno mene je to tako jako motivisalo da vam ukradem sve panele za osvetu i uspjeo sam. A razlog zasto sam prekrsio PG i FAIL RP je jer sam mislio da necu vise igrati nikako ali tu sam pogresno postupio poato sam pokvario potpuno rp situacij. Naravno dobiti cete i vi sta ste zasluzili. I onda sam se predomislio da cu ipak nastaviti da igram i sada sam svjeatan sta sam uradio bilo koju kaznu da dobijem ona ce proc, nista nije vjecno poslije svakog mraka dodje dan tako da ce i ta moja kazna proc ali kad prodje VRATITI CU SE SAMO TAKAV SPREMAN DA VAM UKRADEM SVE PANELE SVAKI DAN SVAKI SAT SVAKU SEKUNDU DA ME NIKO OD VAS NECE MOCI ZAUSTAVITI...
Like ko nije procito

Ray Gold

Player
Player
Ja sam taj svjestan sam da sam prekrsio par pravila da sam pokvraio rp situaciju i sve to nisam trebo tako da postupim ali sada je kasno necemo zaboravit takoder spomenut i masu vasih prekrsenih pravila al dobro sve ce doci na svoje uostalom koji K ja odbijam rp ako ignorisem tebe sto si mi reko da ti se ne motam u dvoriate imao sam cilj da ukradem panele sto sam uspjeo i kako ja tu odbijam rp zato sto ignorisem necije upozorenje u kojem mi govori da me vise ne vidi u svom dvoristu sto automacki sprecava moj cilj? Mislim da su ljudi u zivotu spremni dati sve od sebe da ostvare svoj cilj. I zamolio bih te bez laganja da sam poceo prvi da pucam po tvojim ljudima ja i moj drug smo se popeli na krov i obukli pancire i ponijeli po pusku u slucaju opasnosti ili napada medutiv vas clan porodice pocinje prvi da puca po nama TO SR JASNO VIDI NA POV-U od druga koji je bio tu samnom pucao je prvi naravno mi smo se morali odbraniti da bi sebi spasili zivot i onda jos vasih ljudi koji su bili u dvoristu i ulazili u dvoriste pocinju da pucaju mi smo skontali da se nebi branili da bi izgubili zivot i shvatili da je svaki od vas koji je bio ukljucen u toj situaciji hoce da nas ubije pa tako smo se branili. Uzeli panele i otisli. Razlog zasto sam vam krao panele jeste zato sto upocetku nisam zano da je to Gold porodica sa kojom sam nekad bio u dobrom odnosu i tek kad ste me ubili kad sam doso drugi put tad sam skonto da ste to vi i onda sam se htjeo izvinuti ali ne vi ste me pustili da ginem 4 minute i svo to vrijeme govorili kako treba da pazim skim se igram i tako dalje pa se kurcili, glumili i tako nastavljali i naravno mene je to tako jako motivisalo da vam ukradem sve panele za osvetu i uspjeo sam. A razlog zasto sam prekrsio PG i FAIL RP je jer sam mislio da necu vise igrati nikako ali tu sam pogresno postupio poato sam pokvario potpuno rp situacij. Naravno dobiti cete i vi sta ste zasluzili. I onda sam se predomislio da cu ipak nastaviti da igram i sada sam svjeatan sta sam uradio bilo koju kaznu da dobijem ona ce proc, nista nije vjecno poslije svakog mraka dodje dan tako da ce i ta moja kazna proc ali kad prodje VRATITI CU SE SAMO TAKAV SPREMAN DA VAM UKRADEM SVE PANELE SVAKI DAN SVAKI SAT SVAKU SEKUNDU DA ME NIKO OD VAS NECE MOCI ZAUSTAVITI...
mali nauci se pameti i odrasti.. nemoj mi se kurcit tu preko foruma i u igrici i smisljat djecije izlike koje ne puse vise ni klinci od 10 godina..
dodi ponovo pa ces ponovo zavrsit kao i ovdje na sajtu i također ubijen jer ako se prjetis tako sad ce moji ljudi da pucaju po tebi cim te vide u dvoristu bez upozorenja .. a tebe bi takvo ponasanje moglo kostati boravka u familiji u kojoj jesi jer mislim da ti lideri to nece dozvoliti posto smo u dobrim odnosima.

Mikri Polo

Player
Player
pg vadi mobitel koji mu je oduzet . tk ubija svoga dok ga kristijan dize sa med kitom..

Nemoj govoriti kako je žalosno kako neko to ne zna kada to nije tk nego mercy kill

Remo

Player
Player

Remo

Kaze se moj drug i ja, sebe uvek stavljas na kraju i sa mnom se pise odvojeno, hvala.
Kume nisam ni provjerio da li sam negdje pogrijesio vjv je imalo puno greska zato sto sam zurio uostalom najmanje bitna stvar koju si mogao pronaci

Remo

Player
Player
mali nauci se pameti i odrasti.. nemoj mi se kurcit tu preko foruma i u igrici i smisljat djecije izlike koje ne puse vise ni klinci od 10 godina..
dodi ponovo pa ces ponovo zavrsit kao i ovdje na sajtu i također ubijen jer ako se prjetis tako sad ce moji ljudi da pucaju po tebi cim te vide u dvoristu bez upozorenja .. a tebe bi takvo ponasanje moglo kostati boravka u familiji u kojoj jesi jer mislim da ti lideri to nece dozvoliti posto smo u dobrim odnosima.
Dobro ray jesam se dosta gubio u ovoj poruci ali brate "POTPUNO NEPOTREBNO KURCENJE" Od strane vas i ne brini se ti za mene i moju familiju i Lukasa I malo ti je jadno ispalo to zato sto prjetis da cu ostati bez familije samo zato sto si ti u dobrim odnosima sa lukasom i jel stvarno mislis da bi krao panele od vas da sam zano da ste to vi?

Remo

Player
Player
I mislim da se Lukas ne bi spustao na taj nivo da slusa tebe koga treba da izbaci iz porodice sa kojom ti veze nemas samo zato sto Imamo razlicita misljenja????

Ray Gold

Player
Player
Dobro ray jesam se dosta gubio u ovoj poruci ali brate "POTPUNO NEPOTREBNO KURCENJE" Od strane vas i ne brini se ti za mene i moju familiju i Lukasa I malo ti je jadno ispalo to zato sto prjetis da cu ostati bez familije samo zato sto si ti u dobrim odnosima sa lukasom i jel stvarno mislis da bi krao panele od vas da sam zano da ste to vi?
nepotrebno kurcenje??? nakon par puta ulazenja u dvoriste krađe panela i pucanja??? tebi je to nepotrebno?? pa samljet cu te drugi put kad te vidim nemoj mi se pojavljivati na kapiju

i nemoj da mi pricas o kurcenju kad spomenem regroup i kurcenje na 1 ste mjestu.. toliko o tome i kurcenju.. i to totalno bespotrebno tako da sutis

Status
Not open for further replies.
Top Bottom