Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Administrators nickname
Denis Micc
Date
Oct 1, 2025
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Alexios Santos

Player
Player
Želim da prijavim admina zbog neprimerenog i bahatog ponašanja tokom PC-checka. Vikao je na mene kao da je inspektor, branio mi da govorim, i ponašao se kao da sam kriminalac, iako je u pitanju igra. Terao me je da instaliram dve aplikacije, detaljno pregledao računar, uključujući i HKEY_CURRENT, i nije pronašao nikakav hack. Jedino što je video je da sam 29. marta (3/29/2025) skinuo jedan redux fajl koji je 8. aprila (4/8/2025)obrisan, ali je on to pogrešno protumačio kao da je obrisan tek u avgustu. Taj fajl nikada nije ni bio korišćen i ne može da radi kod mene i nisam koristio to. Imam video snimak kada sam rekao da snimam sa telefona njegovo ponašanje on se smirio. Mene je u tom trenutku toliko iznenadilo to ponašanje da mi se pritisak podigao zbog gluposti .Takođe, letos sam bio admin više puta share-ovao ekran na Discordu pred adminima i da sam imao bilo šta sumnjivo, to bi već neko primetio. Zahtevam da se ban skine jer nikakav hack nije pronađen, a i da se adminu skrene pažnja na ponašanje – nije uloga admina da viče i preti igračima kao da su u policijskoj istrazi.
Nije mi nadjen hack u računaru.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom