Želim da prijavim admina zbog neprimerenog i bahatog ponašanja tokom PC-checka. Vikao je na mene kao da je inspektor, branio mi da govorim, i ponašao se kao da sam kriminalac, iako je u pitanju igra. Terao me je da instaliram dve aplikacije, detaljno pregledao računar, uključujući i HKEY_CURRENT, i nije pronašao nikakav hack. Jedino što je video je da sam 29. marta (3/29/2025) skinuo jedan redux fajl koji je 8. aprila (4/8/2025)obrisan, ali je on to pogrešno protumačio kao da je obrisan tek u avgustu. Taj fajl nikada nije ni bio korišćen i ne može da radi kod mene i nisam koristio to. Imam video snimak kada sam rekao da snimam sa telefona njegovo ponašanje on se smirio. Mene je u tom trenutku toliko iznenadilo to ponašanje da mi se pritisak podigao zbog gluposti .Takođe, letos sam bio admin više puta share-ovao ekran na Discordu pred adminima i da sam imao bilo šta sumnjivo, to bi već neko primetio. Zahtevam da se ban skine jer nikakav hack nije pronađen, a i da se adminu skrene pažnja na ponašanje – nije uloga admina da viče i preti igračima kao da su u policijskoj istrazi.
Nije mi nadjen hack u računaru.
Nije mi nadjen hack u računaru.