Dogovor je bio da se kola kupe a ne ukradu?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa daj mu pola para da podigne kola, ja ću polaDogovor je bio da se kola kupe a ne ukradu?
Nismo mi prevaranti mi se samo snalazimo.Ne znam sta da kazem osim prevaranti. ZATVORENO
Fora je sto mahom svako znaSad ovaj grad zna sta radite
Ko kaze da je bilo ikakvog dogovora?Dogovor je bio da se kola kupe a ne ukradu?
treba kazniti si glup ti ili sta?Ma da, treba kažnjavati ako prodju na crveno, naseo je i ćao. Vidimo se na nekom informalu. Pozdraaaav batoooo
bio je dogovorKo kaze da je bilo ikakvog dogovora?
Drago mi je, je l' ti treba kupusa?Sad ovaj grad zna sta radite
Mislim da ipak treba kaznititreba kazniti si glup ti ili sta?
A ti si ko? Vidim samo da ne znaš da sastaviš prosto proširenu rečenicu. Ne gubim vreme na mentole poput tebe.treba kazniti si glup ti ili sta?
ahahaha smesan si nebitan lik pusta mudaDrago mi je, je l' ti treba kupusa?
Mislim da ipak treba kazniti
A ti si ko? Vidim samo da ne znaš da sastaviš prosto proširenu rečenicu. Ne gubim vreme na mentole poput tebe.
bio je dogovor kraj price lopovi ZATVORENObio je dogovor
Hahahah spremaj pare za osiguranje i ne placi vise, nisam ja kriv sto ti je IQ jednak tvojim komentarima sine moj.bio je dogovor kraj price lopovi ZATVORENO
da neko sprema pare? kaze covek koji je baitao da bi ukrao auto za 150kHahahah spremaj pare za osiguranje i ne placi vise, nisam ja kriv sto ti je IQ jednak tvojim komentarima sine moj.
Pa kao sto je jedan pametan covek napomenuo "Ko jos kupuje Alfu" cak i ako nemas mozga shvatices da je moguca namestaljka.da neko sprema pare? kaze covek koji je baitao da bi ukrao auto za 150k
nije dozvoljeno ono raditi. warn dobijas i to 2 za bait i za rdmPa kao sto je jedan pametan covek napomenuo "Ko jos kupuje Alfu" cak i ako nemas mozga shvatices da je moguca namestaljka.
A ako gledamo bait, zar to nije dozvoljeno on nije morao da dodje na tu lokaciju. I jos jedna stvar 375k je u pitanju
Sine ti majke mi nisi normalan, prvo ja uopste nisam znao da je ta Alfa u pitanju, drugo ako hocemo pravi RP u stvarnom zivotu je takodje normalno da te neko pozove ti nasednes i najebes, ukljucite mozak dok igrate. Glupani.nije dozvoljeno ono raditi. warn dobijas i to 2 za bait i za rdm
nauci pravila sineSine ti majke mi nisi normalan, prvo ja uopste nisam znao da je ta Alfa u pitanju, drugo ako hocemo pravi RP u stvarnom zivotu je takodje normalno da te neko pozove ti nasednes i najebes, ukljucite mozak dok igrate. Glupani.
Nabavi mozak sinenauci pravila sine
Druze jadan siHahahah spremaj pare za osiguranje i ne placi vise, nisam ja kriv sto ti je IQ jednak tvojim komentarima sine moj.